Kiss Music News

De la vile de lux la câțiva metri pătrați. Cum arată camera în care locuiește acum Kanye West!

Kanye West nu trece chiar prin cea mai bună perioadă a vieții sale.

Kanye West nu trece chiar prin cea mai bună perioadă a vieții sale. Deși tocmai a lansat cel de-al 10-lea album, se pare că rapper-ul și-a petrecut ultima perioadă la Stadionul Mercedes-Benz din Atlanta, unde a și avut loc evenimentul de lansare.

Dar nu doar acesta este motivul! Când nu lucrează la muzica sa, Kanye se odihnește într-o cameră de la stadion, dotată cu un pat de o singură persoană, un televizor și un dulap mic pentru depozitare.

Artistul a distribuit imaginea pe contul său de Instagram și chiar dacă nu a adăugat nicio descriere, cei de la Page Six au aflat că el chiar locuiește acolo. Și nici nu intenționează să plece prea curând!

De asemenea, mai multe surse au declarat publicației, că în aceeași clădire există un apartament pe ușa căreia se află o pancartă cu inscripția „Donda Studio at Mercedes-Benz Stadium”.

Se pare, însă, că rapperul a dus lucrurile la un alt nivel și refuză să părăsească spațiul încă de joia trecută, de la petrecerea sold-out în care s-au ascultat piesele de pe album. Cu toate că sunt în plin divorț, Kim Kardashian a fost și ea prezentă, alături de cei patru copii ai lor, de sora sa Khloe Kardashian și de prietenul lor de familie, Jonathan Foodgod' Cheban.

FOTO: Page Six

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.