Kiss Music News

ADDA și Cătălin aniversează cinci ani de la nuntă. Detalii neștiute din ziua cea mare!

ADDA a marcat cinci ani de căsnicie cu Cătălin Rizea printr-o postare în stilul ei caracteristic.

ADDA şi soţul ei, Cătălin Rizea, împlinesc astăzi cinci ani de la nuntă, de la momentul în care și-au jurat să își fie alături „la bine şi la rău”. Artista nu putea să lase evenimentul să treacă nemarcat, așa că a distribuit pe contul său de Instagram o imagine de la nuntă – singura, de altfel, așa cum povestește chiar ea în descriere.

Aceasta i-a transmis și câteva cuvinte emoționante soțului ei, a vorbit despre căsnicia lor, dar a presărat textul și cu câteva glumițe, în stilul caracteristic.

„Înainte sa te cunosc eram atat de hotarata sa nu ma marit niciodata si sa fac copii tarziu. Nu exista ideea de „pentru totdeauna”, nici nu-mi doream asta. Dar acum 7 ani s-a schimbat tot, drept urmare se implinesc 5 ani de „la bine si la rau” , insarcinata fiind, maritandu-ma in slapi cu sclipici ca nu ma mai incapea nimic”, și-a început ea postarea.

„Tu ma cunosti cel mai bine. Tu ma stii frumoasa si catastrofal de catastrofa. Perfecta dar si defecta. Tu ma stii la 48 de kg si 85. Tu ma stii calma dar si nebuna pamantului. Ma stii puternica si fricoasa. Ma stii hotarata si vulnerabila. Imi stii toate visurile si toate durerile. Toate bucuriile si toate lacrimile. La fel te stiu si eu, cu totul. Si te iubesc in fiecare zi mai mult. Ne stim la bine, mai ales la rau si n-am plecat nici unul. La multi ani! Pana la 97 ,cam asa dupaia ma recasatoresc! Pa!”, a mai adăugat ADDA.

Iar în încheiere, ea a dezvăluit că nu au poze de la nuntă și a recunoscut, public, că era mai bine dacă l-ar fi lăsat pe Cătălin să poarte teniși în ziua nunții.

„Ps: repostez poza asta in fiecare an. Suntem singurii din galaxie fara album de la nunta! ne-a fost lene sa facem. Avem pozele pe un stik, da’ nu stiu unde e. Ps2: Trebuia sa te las sa porti tenisi, dar e amuzant ca aratai ca un pinguin, in perfecta armonie cu mersul meu pe care il aveam atunci @rizea_catalin88”, a scris ADDA în încheiere.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.