Cool Stuff

Filmul perfect pe care să-l vezi în acest weekend pe Netflix

Filmul „The Last Letter From Your Lover” te va cuceri!

Dacă ai urmărit cu sufletul la gură frumoasa poveste de dragoste „Me Before You”, pentru acest weekend ți-am pregătit o recomandare pe măsură. Autoarea romanului „Me Before You”, Jojo Moyes, a colaborat cu Netflix pentru ecranizarea unei alte povești de dragoste de-ale sale – „The Last Letter From Your Lover”, care a făcut deja senzație în lumea întreagă. Filmul a debutat săptămâna trecută pe Netflix, iar în România ocupă locul 2 în Top 10.

Filmul prezintă o paralelă între trecut și prezent, din perspectiva a două protagoniste, interpretate de Felicity Jones și Shailene Woodley. Prima dintre ele este o jurnalistă ambițioasă (Felicity Jones), care găsește o serie de scrisori de dragoste secrete, descoperind astfel povestea de dragoste interzisă a unui  cuplu din anii '60 (Shailene Woodley și Callum Turner). Ce se întâmplă mai departe? Te invităm să vezi trailerul și să te așezi confortabil pe canapea în weekend, pentru a  urmări tot filmul!

Dacă ai citit romanul „Ultima scrisoare de dragoste”, s-ar putea să observi câteva diferențe în film, mai ales la final. Însă, nu vrem să ruinăm surpriza și te lăsăm pe tine să afli despre ce este vorba.

Jojo Moyes a publicat romanul „The Last Letter From Your Lover”, în 2008, iar într-un interviu din 2011, acordat celor de la CBS News, aceasta a povestit că inspirația pentru întreaga poveste i-a venit în timp ce se afla într-un restaurant. Acolo, scriitoarea a auzit discuția mai multor femei, despre un mesaj, dar și despre verișoara uneia dintre ele, care niciodată nu primise o scrisoare de dragoste.

M-am gândit cum ar fi dacă generația mea ar fi ultima care ar mai scrie scrisori de dragoste, și cum tehnologia a ruinat de tot sentimentul de romantism. Nu pot să cred că o postare pe Facebook sau un flirt prin SMS ar avea același impact emoțional precum o scrisoare scrisă de mână, legată cu o fundă, și ascunsă într-o cutie de corespondență”, a declarat Jojo Moyes.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.