Kiss Music News

Wow, ce trailer! În sfârșit o vedem pe Lady Gaga în „House of Gucci”

Nu ești pregătit pentru ce urmează să vezi!

Primele afișe de promovare a filmului „House of Gucci”, ce urmează să fie lansat în toamna acestui an, au făcut deja furori în toate colțurile lumii. Dar stai să vezi trailerul!

Lungmetrajul, aşteptat să fie lansat în cinematografe pe 24 noiembrie, aduce în prim plan asasinarea lui Maurizio Gucci, interpretat de Adam Driver, şi decăderea dinastiei din industria modei.

Lady Gaga, care joacă rolul Patriziei Reggiani, fosta soţie a lui Maurizio, acuzată şi condamnată pentru asasinarea lui, este, însă de nerecunoscut! În imaginile din afiș, cântăreața apare într-o ținută all black și impresionează prin machiajul perfect, ce-i pune în valoare trăsăturile fizice.

Dar, de departe, cel care a trecut prin cea mai extremă transformare este Jared Leto. Personajul interpretat de acesta, Paolo Gucci, a fost vicepreședinte și director general atât la Gucci Shops Inc, cât și la Gucci Parfums of America.

Deși nu se numără printre personajele principale, pare că la machiajul lui s-a lucrat cel mai mult pentru că acum actorul este de nerecunoscut!

„House of Gucci”, scris de Roberto Bentivegna, este bazat pe romanul „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed”, de Sara Gay Forden.

Pe lângă cei trei, din distribuție mai fac parte și alte nume mari ale cinematografiei dintre care îi amintim pe Al Pacino, Salma Hayek sau Jeremy Irons.

Urmărește acum trailer-ul și pregătește-te să fii uimit!

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.