Cool Stuff

„The Cook of Castamar”, serialul care a făcut furori pe Netflix. Va avea parte de sezonul 2?

„The Cook of Castamar” a făcut furori pe Netflix, mai ales în România!

După succesul serialelor spaniole „Money Heist”, „Elite” și „Who Killed Sara?”, o nouă producție latino face furori pe Netflix. Este vorba despre serialul „The Cook of Castamar”,  cunoscut sub titlul original de „La cocinera de Castamar”.

Serialul spune povestea romantică de dragoste dintre o bucătăreasa și un duce văduv, care încearcă să treacă peste moartea soției sale. Acțiunea are loc în secolul XVIII, în Madrid, iar costumele, personajele și intrigile i-au cucerit pe cei din fața micilor ecrane, care au urmărit cu sufletul la gură cele 12 episoade ale mini-seriei.

Serialul a debutat în februarie, în Spania, iar în luna iulie a fost lansat în întreaga lume, inclusiv pe Netflix Romania.

Deocamdată nu au fost oferite detalii privind un al doilea sezon, așa că rămâne de văzut dacă producția va prelungită sau nu de către producătorii oficiali – Atresplayer Premium.

Ținând cont de succesul pe care l-a avut prima parte, atât în Spania, cât și în alte țări din Europa, exista șansa ca producția să aibă parte și de sezonul al doilea. Mini-seria se bazează pe romanul „The Cook of Castamar”, scris de Fernando J. Muñez.  Iar în această situație, creatoarea serialului, Tatiana Rodriguez va fi nevoită să creeze un scenariu nou, în cazul în care va fi realizat și cel de-al doilea sezon.

Filmările pentru primul sezon au durat patru luni și au debutat în decembrie 2020, așa că dacă al doilea sezon va primi aprobare, filmările s-ar desfășura cel mai probabil în această toamnă.

Ce s-ar putea întâmpla în cel de-al doilea sezon?

După cum s-a terminat primul sezon, ne putem imagina ce s-ar putea întâmpla în partea a doua. La începutul poveștii, Clara și Diego au trecut printr-o mulțime de obstacole pentru a fi împreună, însă, au reușit să treacă peste diferența de clasă socială, care îi separa. Iar în ultimul episod, Diego și-a anulat nunta cu Amelia Castro, renunțând de asemenea la titlul său de nobil, pentru a se putea căsători cu Clara.

Cu un happy ending ca acesta, ai putea crede că povestea nu ar mai avea rost să continue, însă, scenariștii pot fi extrem de inventivi. Ce fel de viață va duce Diego alături de Clara, fără titlul său de nobil? Aceasta decizie s-ar putea să le dea peste cap viețile multora, așa că ne-am putea aștepta la ceva acțiune în sezonul al doilea, dar și la noi obstacole între Clara și Diego.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.