Cool Stuff

Vine barza? Ce spun Amal și George Clooney despre zvonul că își măresc familia

Umblă zvonul că George Clooney va fi tată din nou, pentru a treia oară.

La patru ani după ce Amal și George Clooney au devenit părinţii gemenilor Ella şi Alexander, umblă zonul că cei doi se pregătesc să-și mărească familia. Mai mulți apropiați ai soţilor au declarat pentru presă că un al treilea bebeluș este pe drum, iar sarcina este deja vizibilă.

În plus, se pare că vedetele ar fi organizat și o mică petrecere, pe 4 iulie, la vila lor de pe lacul Como, pentru a le da vestea cea mare prietenilor lor.

„Amal a spus că a trecut de primul trimestru. Sarcina a început, deja, să se vadă pe silueta ei, aşa că, în curând, toată lumea va şti”, a declarat o sursă pentru OK! US. Starul de la Hollywood şi avocata specializată în Drepturile Omului s-au căsătorit în anul 2014, în cadrul unei ceremonii de nuntă exclusiviste care a avut loc la Veneţia.

Burlac convins, actorul a declarat recent că a fost nevoie de venirea pe lume a celor doi copii pentru a-şi da seama cât de goală a fost de fapt viața lui. Iar acum, că a prins gustul vieții de tătic, el îşi doreşte o casă cât mai plină, cu atât mai mult cu cât dă semne că ar putea să se retragă din lumea filmului.

Amal și George Clooney neagă zvonurile unei noi sarcini

După ce okmagazine.com a dezvăluit, în exclusivitate, că cei doi așteaptă al treilea copil, s-a iscat pe mare zarvă internet. Dar lucrurile s-au stins la fel de repede cum s-au aprins!

Deși fanii erau extrem de încântați de veste și așteptau cu sufletul la gură primele imagini cu burtica de gravidă, planurile le-au fost date peste cap. La nici 24 de ore după anunț, un reprezentant al celor doi a negat vehement informația.

„Vestea că Amal Clooney ar fi însărcinată nu este adevărată”, a transmis acesta scurt și la obiect reprezentantul familiei Clooney, citat de Daily Mail.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.