Cool Stuff

Mădălina Ghenea, despre rolul Sophiei Loren din „House of Gucci”: „Viața este atât de ciudată! Merit asta!?”

Mădălina Ghenea bifează încă o producție internațională.

Mădălina Ghenea bifează încă o producție internațională. Frumoasa româncă o interpretează pe Sophia Loren în „House of Gucci”, cel mai așteptat film al toamnei.

Filmul, regizat de Ridley Scott, spune povestea asasinării lui Maurizio Gucci, pusă la cale de fosta sa soție, Patrizia Reggiani. În rolurile principale se regăsesc Adam Driver și Lady Gaga, dar alături de ei apar multe alte vedete consacrate ale Hollywood-ului, precum Al Pacino, Jeremy Irons, Salma Hayek, Jared Leto.

În urmă cu câteva luni au apărut primele fotografii cu Mădălina Ghenea, în rolul Sophiei Loren. Iar în imaginile surprinse pe platourile de filmare, românca apărea alături de Al Pacino.

Acum, Mădălina a oferit primele detalii despre participarea sa la proiect, iar fanii o pot vedea chiar în primele cadre din trailer. Pe contul său de Instagram, Mădălina Ghenea a povestit că întregul proiect a fost o adevărată provocare și că a fost intimidată de rolul Sophiei Loren.

În cele din urmă pot spune asta, am ținut acest secret profesional vreme de cinci luni. De fiecare dată când am auzit sau am citit că sunt conectată cu acest proiect și cu Sophia Loren, mă simțeam de parcă aș fi comis o crimă. Ca să fie clar, este pentru prima dată când vorbesc despre proiect, am fost șocată să văd că scena mea deschide trailerul și să văd că împart ecranul, chiar și pentru câteva secunde, cu acești monștri sacri. Viața este atât de ciudată! Merit asta!? Tot ce pot spune este că sunt atât de mândră. Mulțumesc pentru această oportunitate care mi-a schimbat viața, zeule Ridley Scott”, a spus Mădălina Ghenea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.