Kiss Music News

Cine este iubita lui The Motans. Cum arată tânăra care l-a cucerit pe romanticul artist

Cum arată tânăra care l-a cucerit pe cel mai romantic artist de la noi!

Solistul trupei The Motans, Denis Roabeș, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără din Cluj, Bianca, despre care a avut întotdeauna cuvinte de laudă în interviurile pe care le-a acordat.

Cei doi au încercat să își țină relația departe de atenția publicului, fiind extrem de discreți cu aparițiile lor. Însă, în ultima perioadă, cei doi au început să publice fotografii împreună, iar fanii au fost extrem de bucuroși să îi vadă pe cei doi îndrăgostiți în ipostaze romantice.

Invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, Denis a vorbit deschis despre relația sa cu Bianca și le-a dezvăluit ascultătorilor cum a început povestea sa de dragoste cu aceasta.

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire. După concert am zis să mai stăm împreună de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie pentru că era singura chestie deschisă. Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă. Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai.

Pentru noi, următorul an, era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă. Cu timpul am început să ne apropiem. Nu a durat foarte mult să ne dăm seama că e ceva special. A fost o chestie super interesantă, am simțit în ea o cortină de siguranță, mereu când mă uitam în ochii ei mă simțeam liber să-i spun orice. Bine, nu de la prima întâlnire, după puțin timp. Am simțit că este ceva diferit acolo, nu se compară cu nimic din ce am avut până atunci”, a spus Denis de la The Motans.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.