Cool Stuff

OMG! A apărut primul trailer pentru ultimul sezon din „La Casa de Papel”

Cât suspans, câtă adrenalină, cât acțiune în noul trailer pentru sezonul 5 din „La Casa de Papel”.

Netflix a anunțat oficial că prima parte a sezonului 5 din „La Casa de Papel” se va lansa pe 3 septembrie 2021, urmând ca partea a doua să ajungă pe micile ecrane abia pe 3 decembrie. Între timp a fost lansat primul trailer pentru Sezonul 5, iar primele imagini sigur te vor pune pe gânduri.

Din trailer, ne dăm seama că Profesorul a devenit ostaticul inspectoarei Alicia Sierra, așa că gașca de hoți este acum pe cont propriu. Oare ce decizii vor lua și cum vor reuși să scape și de această dată?

De asemenea, în noul trailer vedem și mai multă acțiune, dar și câteva personaje surpriză. Pe lângă „revenirea” lui Berlin, în noul sezon o vom revedea și pe soția acestuia, Tatiana, care apare și în trailer, alături de Marsella. În plus, în ultimul sezon își vor face apariția și câteva personaje noi, despre care nu știm foarte multe detalii.

Ultimul sezon se anunță a fi extrem de bun, așa că ne așteptăm să vedem și mai multă adrenalină și să simțim și mai mult suspans. Cel puțin asta ne-a promis regizorul Alex Pina!

Ne-am gândit aproape un an de zile la modalitatea în care vom despărți gașca. Cum să-l punem pe Profesor în dificultate. Cum să intrăm în situații care sunt ireversibile pentru majoritatea personajelor. Rezultatul îl veți vedea în cel de-al cincilea sezon "La Casa de Papel". Războiul ajunge la cele mai extreme și brutale niveluri, dar va fi, totodată, și cel mai memorabil și incitant sezon", a detaliat Alex Pina, în cadrul unui interviu pentru Netflix.

Iar dacă și tu te numeri printre fanii producției „La Casa de Papel”, nu uita că o celebră actriță din serial va veni în această vară la București, Comic Con Summer Limited Edition.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.