Kiss Music News

S-au aruncat cuvinte grele! Cinci vedete care nu o suportă pe Miley Cyrus

Miley Cyrus nu se abține să spună ceea ce gândește, iar asta i-a adus multe conflicte.

Cu toții ne dorim sa fim faimoși, dar asta vine la pachet și cu anumite dezavantaje. De exemplu, când îți trăiești viața în lumina reflectoarelor, nu poți face niciun pas fără ca toată lumea să afle ce faci. Și uneori, deciziile tale nu sunt apreciate de toți.

Miley Cyrus a debutat pe când avea doar 13 ani, iar Hannah Montana a transformat-o în idolul tuturor adolescenților. Dar, nu putea să rămână veșnic așa! De-a lungul carierei, ea s-a tot reinventat și a trecut de la adorabila vedetă Disney, la artista cu show-uri provocatoare și cum era de așteptat, mulți nu au fost de acord cu transformarea ei.

De asemenea, ea s-a jucat cu răbdarea multor vedete. „Am impresia că oamenii cred despre mine că sunt proastă... de fapt, sunt mai deșteaptă decât crezi. Știi, înțeleg ce încerci să faci. Totul este un joc al minții”, declara Miley, în trecut, pentru Reuters.

La cine se referea? Hai să alfăm! Iată cinci vedete care nu o suportă pe Miley Cyrus și care sunt motivele lor.

Nicki Minaj

Înainte de premiile MTV Video Music Awards din 2015, Nicki Minaj a postat o serie de tweet-uri criticând ceea ce ea considera o lipsă de nominalizări pentru femeile de culoare. Gazda evenimentului, Miley Cyrus, a declarat mai târziu pentru The New York Times că nu a urmărit povestea, dar a simțit că supărările lui Nicki erau legate mai mult de ea însăși, decât despre problemele rasiale, în general: „Ceea ce am citit suna tipic Nicki Minaj, care știi că nu e prea amabilă. Nu este foarte politicoasă”.

Dar drama nu s-a terminat aici! În 2019, în piesa „Cattitude”, Miley are un vers în care spune: „Te iubesc Nicki, dar o ascult pe Cardi”. Ulterior, Nicki Minaj a acuzat-o pe artistă că a făcut lucruri imorale pentru cariera sa și că încearcă să fie dură, dar este doar un „pui de fermă”.

Taylor Swift

Probabil nu este o surpriză să o regăsiți pe Taylor Swift și pe această listă. Se pare că ea are câte un conflict cu toată lumea, fie că este vorba de Jay-Z, Katy Perry, ori Kim Kardashian. Cât despre cel cu Miley Cyrus, acesta a pornit de la faptul că Taylor a numit show-ul artistei de la Soho House, din Toronto, „grotesc” și „dezgustător”.

Dar replica este posibil să fi fost un răspuns la faptul că Miley i-a criticat alegerea vestimentară pentru Premiile VMA din 2013. „Nu sunt Grammy-urile sau Oscarurile. Nu ar trebui să apari într-o rochie, în stil Vanna White. Ar trebui să fie distractiv!”, declara artista atunci, pentru Rolling Stone. Și nu s-a oprit aici! Un apropiat al acesteia a spus pentru OK! că Miley ar fi denumit-o pe Taylor „o prințesă de gheață, frigidă și fără viață sexuală”, care „l-a plictisit pe Harry Styles în afara patului”.

Ed Sheeran

Ei, asta chiar este o surprinză! Dar cumva, Miley Cyrus a reușit să-l deranjeze și pe Ed Sheeran, care nu a avut vreodata un alt conflict. Și în cazul lui, discuțiile au pornit tot de la show-ul artistei de la Premiile VMA, din 2013.

Într-un interviu acordat pentru Mirror, Ed Sheeran a spus că vedeta are o voce uimitoare, dar este „ambalată într-un mod greșit” și a numit twerk-ul „o mișcare de stripper”. De asemenea, a mai avut ceva de spus și despre videoclipurile ei: „Când am auzit pentru prima dată „Wrecking Ball” mi s-a părut un cântec genial, dar videoclipul distrage mult atenția. Yikes”, a adăugat el.

Totuși, un an mai târziu, artistul a revenit asupra declarațiilor sale și a spus despre el însuși că a fost „nesimțit”. „Aș fi furios, dacă cineva ar spune asta despre mine. Obiectivul meu principal a fost că doream să își cânte melodiile, astfel încât oamenii să poată vedea ce artistă uimitoare este. Dar m-am exprimat într-un mod greșit”, a mai spus acesta.

Miley s-a ținut departe de acest conflict, dar l-a taxat pe artist într-un interviu acordat în 2017. În timp ce promova albumul „Younger Now”, ea a declarat „Nu-i ascult pe Ed Sheeran și John Mayer și altele”.

Katy Perry

Cine nu își amintește sărutul dintre Miley Cyrus și Katy Perry din 2014? Artista a coborât de pe scenă și a pupat-o pe Katty, dar se pare că gestul nu i-a picat prea bine.

„M-am dus la ea ca să-i dau ca un pupic prietenos, știi, așa cum facem noi fetele, și apoi a încercat să-și miște capul, să meargă mai departe și m-am îndepărtat”, a povestit interperta hitului „I Kissed A Girl”. „Dumnezeu știe unde a fost limba aceea. Nu știm! Limba aceea este atât de rău famată”, a mai spus ea.

Vizibil jignită de declarațiile colegei sale de breaslă, Miley i-a răspuns pe Twitter, făcând referire la fostul ei iubit, John Mayer. „Fată, dacă ești îngrijorată de locurile în care au ajuns limbile altora, este bine, pentru că fostul tău... ei bine, cu toții știm unde... a fost”. De altfel, artistul are și el o întreagă listă de foste.

Jay-Z

„Și piesa lui Jay-Z e pornită” este un vers din hitul „Party in the U.S.A.”, al lui Miley Cyrus. Cu toate acestea, potrivit declarațiilor ei, nu a ascultat niciodată vreo piesă a rapperului. „Nu ascult muzică rap”, a mai spus ea și a dezvăluit că nu ea a scris cântecul, ci l-a ales „pentru că avea nevoie ce ceva care să se potrivească cu linia ei de îmbrăcăminte”. Wow! Și în tot acest timp, am trăit în minciună...

A durat patru ani pentru ca rapperul să răspundă, dar când a făcut-o, a făcut-o în modul specific lui – printr-o melodie. În piesa „Somewhereinamerica”, lansată în 2013, rapper-ul spune „Ei văd că încă lucrez / Pentru că undeva în America / Miley Cyrus încă face twerk”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.