Cool Stuff

Aniversare cu râsete. Cum au sărbătorit Ryan Reynolds și Blake Lively 10 ani de la prima lor întâlnire

Oare acesta este secretul relației perfecte?

Ryan Reynolds și Blake Lively au sărbătorit, weekendul trecut, 10 ani de la prima lor întâlnire. Cum era de așteptat, ei au marcat momentul și au făcut-o în stilul lor caracteritic – cu mult umor

Actorii s-au întors la restaurantul de sushi O Ya, din Boston, locul unde a început povestea lor de dragoste. „Dacă nu ar fi acest loc. Nu am fi împreună. Nu este o glumă”, a scris Lively pe Instagram Story, postând o fotografie cu ei doi. „Niciun restaurant nu înseamnă mai mult pentru noi”, a mai adăugat ea.

Soțul ei a postat la rândul său un selfie cu ei în fața restaurantului. „Restaurantul nostru preferat”, a scris el, pe un ton glumeț.

Cu ocazia acestui eveniment special, actrița a optat pentru o rochie cu bretele, albă, cu buline negre, accesorizată cu o pereche de cercei rotunzi de aur. Dar elementul surpriză a fost asigurat de încălțări.

Ea a optat pentru o pereche de sandale sport, negre și se pare, extrem de comode. Ryan Reynolds a purtat și el o cămașă albastră cu mâneci scurte și print roșu, pantaloni gri și adidași cafenii.

„10 ani mai târziu. Încă ieșim la prima noastră întâlnire. Dar în pantofi mult mai confortabili”, a scris Blake Lively.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.