Kiss Music News

Maluma, aspru criticat, după ce și-a anunțat fanele că are de gând să le sărute pe scenă

Maluma și-a pus lumea în cap după ce a postat un clip pe Instagram!

Maluma a anunțat de curând că urmează să plece într-un nou turneu, publicând un clip de promovare pe Instagram. Iar printre imaginile din clip se aflau și câteva cadre în care columbianul se afla alături de fanii săi, dar și câteva scene în care Maluma își săruta fanele.  Postarea a fost însoțită la rândul ei de un mesaj provocator, dar, care a stârnit o mulțime de controverse în mediul online.

Pot să am parte de un sărut?  Hahahahaaaaaaa!!! Turneul Papi Juancho începe acum, deci ce ziceți, repetăm mișcarea?”, a scris Maluma pe Instagram.

Anitta a fost încântată de ideea artistului, oferindu-i un comentariu picant: „Spune-mi datele și vin la concertele tale”.

În schimb, J Balvin a fost destul de tranșant și l-a tachinat pe Maluma: „Să-i spuneți că tulpina delta Covid este activă”.
 
Însă, postarea lui Maluma a atras și atenția jurnaliștilor din Columbia, care l-au criticat aspru pe artist pentru modul în care a ales să își promoveze turneul: „Hey, tuturor ne place să vedem săruturi. Dar asta mi se pare oribil”, a declarat jurnalista Lorena Garcia, cerând ca videoclipul să fie dat jos de pe Instagram.


 
Unul dintre reprezentanții artistului a declarat că imaginile au fost filmate înainte de pandemie, însă, Lorena Garcia a continuat cu replicile agresive, declarând că subiectul nu are legătura cu Covid-19 sau cu problemele de igienă: „este vorba despre sexism pur, este dezgustător ce vedem în acele imagini”.

„Maluma îmi place, dar abia acum am văzut aceste imagini”, a spus Lorena Garcia, în timpul emisiunii sale, declarând că modul în care se comportă Maluma pe scenă este de „nejustificat”: „La fel aș putea și eu să mă sărut cu colegii mei din platou”.

Însă, au fost și jurnaliști care i-au luat apărarea lui Maluma, susținând că Julio Iglesias a început să facă asta în timpul concertelor, așa că un asemenea comportament nu ar mai trebui să fie considerat tabu.  „Dar, oricât de mult te-ar aprecia o persoană, îi invadezi spațiul, și nu cred că ar trebui să faci asta”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.