Kiss Music News

A zis „DA”! Nicoleta Nucă s-a logodit. Cine este iubitul artistei?

Nicoleta Nucă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei!

Aflată în vacanță în Turcia, alături de iubitul ei, Nicoleta Nucă a avut parte de surpriza vieții ei. Într-un cadru de vis, artista a fost cerută în căsătorie și evident, a împărtașit marea veste cu fanii săi.

În urmă cu câteva zile, Nicoleta povestea că este extrem de fericită, pentru că în sfârșit poate pleca în vacanță, după această lungă perioadă în care călătoriile au fost restricționate din cauza pandemiei.

A trecut ceva timp de când n-am mai plecat din țară și chiar dacă nu plecăm în vacanță, mă bucur foarte mult că putem călători și că mergem într-unul din orașele mele preferate: Istanbul!”, a dezvăluit ea pe contul său de Instagram.

Însă, nu se aștepta la ce a urmat! Escapada a devenit și mai frumoasă atunci când partenerul său a scos inelul și a cerut-o în căsătorie. „Am spus Da. Te iubesc @alexursache”, a scris Nicoleta Nucă în descrierea imaginilor.

Cine este Alex Ursache, iubitul Nicoletei Nucă?

Iubitul cântăreței, Alex Ursache – acum devenit logodnic – nu este străin de peisajul artistic. Acesta este toboșar și până acum a colaborat cu mai multe vedete din peisajul muzical românesc.

În ceea ce privește relația cu artista, cei doi formează formează un cuplu de aproape patru ani. Cu toate acestea, formează un cuplu foarte discret. Ei s-au întâlnit la o petrecere și sunt îndrăgostiți unul de celălalt până peste cap.

„Cred că acum trăiesc prima dragoste. Până acum doar credeam că iubesc. Am stat și am analizat. Cred că în relațiile anterioare a fost atașament, a fost atracție, a fost obișnuință, dar nu a fost iubire. Simt acum ceva ce nu am mai simțit niciodată. Deci, asta este dragostea!”, declara Nicoleta Nucă într-un interviu acordat pentru Click!.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.