Cool Stuff

Încă o actriță celebră își crește copiii precum Mila Kunis: „Îi spăl doar când încep să miroasă”

Kristen Bell a declarat că își „spală copiii doar atunci când încep să miroasă”.

Mila Kunis și Ashton Kutcher au stârnit valuri de reacții după ce au declarat că își spală copiii, doar atunci când aceștia se murdăresc. Iar acum, o altă actriță face o serie de dezvăluiri controversate. Este vorba despre Kristen Bell, care a declarat pentru The View că își „spală copiii doar atunci când încep să miroasă”.

Kristen Bell și Dax Shepard au împreună o fetiță, Delta, în vârstă de șase ani, și un fiu, Lincoln, în vârstă de opt ani.

Obișnuiam să îi spălăm pe copii în fiecare seară, înainte de a-i pune în pat, devenise o rutină, dar după un timp, cei mici au început să meargă direct la somn, fără să mai ținem cont de rutina de igienă. Apoi am început să ne întrebăm: „Când a fost ultima dată când i-am spălat?”, a povestit Dax Shepard.

Kristen susține că mirosul este indificiul biologic de care au nevoie, pentru a-și da seama că e timpul să îi spele pe cei mici.

Mereu aștept până încep să miroasă urât. Cum simți un odor, imediat știi că acesta e semnalul biologic al corpului tău, care îți spune că e timpul să te speli”, a spus Kristen Bell.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.