Kiss Music News

Camila Cabello - „Da, am kilograme în plus, celulită și vergeturi”

Camila Cabello s-a săturat de toate comentariile legate de silueta ei.

Camila Cabello s-a săturat de toate comentariile legate de silueta ei, așa că a decis să vorbească deschis despre asta, în cadrul unui interviu pentru ITV.

Artista a declarat că nu „mai este la modă să te afli în război cu silueta ta”. De asemenea, cântăreața i-a pus la zid pe cei care o critică pe rețelele de socializare:

„Ieri am avut o zi libera și am decis că nu pot să stau pe rețelele de socializare, îmi distruge creierul, și pur și simplu simt nevoia de o pauză”.

Totuși, artista a declarat că social media are și părțile sale bune: „Cum ar fi clipul în care am decis să vorbesc despre corpul meu. Da, am celulită, am vergeturi și kilograme în plus, și e absolut normal”.

De asemenea, Camila Cabello a vorbit și despre iubitul său Shawn Mendes, dezvăluind că este important ca viziunile lor asupra anumitor probleme să fie pe aceeași lungime de undă.

Avem personalități similare. El mă susține și mă cunoaște foarte bine, așa că e minunat să treci prin anumite lucruri, având alături o persoană care te înțelege”, a spus Camila.

Luna trecută, Camila a publicat un alt clip pe Tik Tok unde a declarat că se simte mândră de silueta sa. Aceasta se filmase în mașină, după o sesiune de jogging, și le-a arătat fanilor că abdomenul său nu este chiar unul plat și că „abia mai încape în colanți”. Artista le-a explicat urmăritorilor săi că este „o persoană normală, care nu încearcă să își ascundă burta de fiecare dată”, și că dacă și-ar face griji pentru asta, ar fi extrem de epuizant.

Recent, cântăreața a lansat videoclipul piesei „Don't Go Yet”, în care apar mai mulți membri din familia Camilei: „I-am luat pe tata, pe sora mea, pe verii mei, toată gașca – e o afacere de familie. De obicei, familia mea nu vrea să apară în clipurile mele, dar verii mei, da!”. Clipul a fost regizat de Philippa Price și Pilar Zeta, iar scenele par desprinse dintr-un film regizat de Pedro Almodovar, în anii 80.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.