Kiss Music News

Hit Play! Liviu Teodorescu lansează „Praf de stele”, a doua piesă de pe LiTE Moments Vol. 4

Liviu Teodorescu lansează „Praf de stele”, a doua piesă de pe LiTE Moments Vol. 4.

Liviu Teodorescu ne pregătește surpriză după surpriză! La scurt timp după lansarea primei piese de pe LiTE Moments Vol. 4, artisul revine cu continuarea poveștii, intitulată „Praf de stele”.

Mai mult, se pare că acesta ne-a ne-a lăsat un indiciu despre titlul noii piese încă din versurile single-ului anterior, „Pe curând”. „Am fost prea high de la atâta praf de stele/ Stăpân pe galaxii, dar ne-am cam pierdut prin ele”.

Dacă în prima piesă, Liviu cânta despre o poveste de dragoste, pe cale să apună, în „Praf de stele”, artistul schimbă perspectiva. El reflectează asupra existenței noastre, asupra rostului nostru în viață și a moștenirii pe care o lăsăm în urmă.

Printr-un decor romantic, videoclip-ul completează perfect mesajul și ne îndeamnă la meditație și visare. Acesta a fost regizat de Loyal Trip Cartel, iar piesa a fost piesă a fost scrisă și compusă de Liviu Teodorescu, în timp ce mix-ul și master-ul au fost realizate de Max Kissaru.

Referitor la LiTe Moments, Liviu Teodorescu a declarat că „Deja e o tradiție ca în fiecare an să lansez #LiTeMoments. E un proiect care mă reprezintă și care mă face fericit. E ca un refugiu muzical, în care îmi permit să lansez orice îmi doresc. Și, culmea, piesele astea au ajuns cel mai mult la sufletele oamenilor. Abia astept!”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.