Cool Stuff

VIRAL | Sportiv britanic, surprins în timp ce tricota la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Un sportiv britanic a devenit celebru peste noapte, după ce a fost surprins în timp ce tricota, în tribunele Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Un sportiv britanic a devenit celebru peste noapte, după ce a fost surprins în timp ce tricota, în tribunele Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Tom Daley este pasionat de tricotat și are mulți urmăritori pe conturile de pe rețelele sociale unde publică adesea imagini cu tricotajele sale, iar momentul de la Jocurile Olimpice l-a ajutat să devină și mai popular în mediul online.

„Singurul lucru care m-a ținut cu mintea sănătoasă în tot acest timp este dragostea mea pentru croșetat, tricotat și broșat. Vreau să le mulțumesc tuturor urmăritorilor mei pentru că mă urmăresc.

Dimineața am făcut ceva drăguț pentru medalia mea, ca să nu se zgârie. Are drapelul Regatului Unit pe o parte și pe cel al Japoniei pe cealaltă parte. Totul intră frumos aici și am un săculeț în care să îmi transport medalia fără să se zgârie. Ce spuneți despre asta?”, le-a transmis sportivul urmăritorilor lui.

Tom Daley a câștigat medalia de aur la proba sincron de sărituri în apă de pe platforma de 10 metri. Sportivul britanic s-a aflat la a patra ediţie de Jocuri Olimpice, însă abia acum a reușit să aducă aurul pentru Regatul Unit.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.