Kiss Music News

Selena Gomez ripostează după ce s-au făcut glume pe seama problemelor sale de sănătate

Transplantul de rinichi al Selenei Gomez a devenit motiv de glumă pentru o televiziune americană.

În toamna anului 2017, Selena Gomez a dezvăluit că a suferit un transplant de rinichi, iar cea care i-a fost donator a fost chiar prietena ei cea mai bună. Au trecut patru ani de la acel moment dificil din viața artistei, iar acum, acest incident revine în atenția publică, din cauza unui scandal cauzat de CBS. 

În emisiunea „The Good Fight”, difuzată de CBS, unul dintre moderatori a făcut o glumă pe seama transplantului suferit de Selena Gomez în 2017. Iar ulterior, mai mulți internauți s-au arătat revoltați de cele întâmplate: „Aș vrea să știu ce e în capul producătorilor care spun că e în regulă să faci o glumă pe acest subiect. Selena Gomez, îmi pare rău, dar ești puternică.”, a scris un utilizator pe Twitter.

 

În cadrul emisiunii „The Good Fight” a fost difuzată o scenă luna trecută, în care trei persoaje discutau despre natura comediei în noua eră Cancel Culture. Cei trei comedianți au abordat mai multe subiecte și au întocmit o listă de teme pe care ar trebui să le evite, printre care necrofilia, autismul și transplantul de rinichi al Selenei Gomez. Din câte se pare, discuția a pornit de la o controversă mai veche, apărută în 2020, în urma unui episod din „Saved by the Bell”, produs de Peacock. Într-unul din episoade, elevii de la Bayside High trebuiau să-l identifice pe donatorul de rinichi al Selenei Gomez.

Între timp, Selena Gomez a ripostat în mediul online și s-a arătat extrem de deranjată de glumele nepotrivite făcute la adresa sa.

Nu știu exact cum au ajuns să fie scrise glume despre transplanturile de organe pentru show-urile de televiziune, dar se pare că se întâmplă.”, a scris artista în vârstă de 29 de ani pe Instagram.

„Sper ca data viitoare când cineva va prezenta o astfel de glumă, să nu fie difuzată pe post!”, a continuat artista, încurajându-și fanii să se înscrie pe lista de donatori de organe, lăsându-le un link către organdonor.gov.

Selena Gomez a fost nevoită să facă o operație transplant de rinichi în toamna anului 2017, suferind de mai multe afecțiuni. Atunci, artista a declarat pe Instagram că prietena ei Francia Raisa i-a donat un rinichi şi a ţinut să explice că acesta este motivul pentru care fanii nu au mai avut veşti de la ea.

Am aflat că am nevoie de un transplant de rinichi din cauza Lupusului de care sufăr şi m-am recuperat. A fost ceea ce trebuia să fac pentru sănătatea mea”, a scris ea.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.