Kiss Music News

Nimeni nu o poate opri! Rihanna a devenit oficial miliardară

Rihanna a devenit cea mai bogată artistă din lume!

Rihanna țintește sus! Artista a intrat oficial în topul miliardarilor, devenind cea mai bogată cântăreață din lume.

Astfel, ea este acum și a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey, potrivit Forbes. Artista în vârstă de 33 de ani a ajuns la o avere de 1,7 miliarde de dolari din afacerile cu lenjerie intimă, cosmetice și din muzică, scrie BBC.

De altfel, muzica nu se află din întâmplare pe ultimul loc. Cea mai mare parte a averii sale, adică 1,4 miliarde dolari, provine din afacerea Fenty Beauty, unde aceasta deține 50% din companie. Artista și-a lansat propriul brand de produse cosmetice în anul 2017, din dorința de a face „femeile de pretutindeni să se simtă incluse”

„Suntem femei și avem provocări. Merităm să ne simțim frumoase și vreau ca femeile de toate culorile să se simtă incluse și toate rasele și toate culturile să facă parte din asta. De fapt, acest lucru a fost important pentru mine în alegerea nuanțelor fondului de ten. Este ceva distractiv și vreau ca toate femeile să aibă ceva al lor și să ia parte la asta”, declara aceasta la lansare.

Celelalte 3 miliarde ale sale vin din compania de lenjerie intimă, care are o valoare estimată la 270 de milioane de dolari, din cariera muzicală și cea de actriță.

La fel ca orice alt mogul, Rihanna a experimentat și eșecuri. La doar câteva luni după ce a lansat Fenty Skin, de exemplu, a anunțat închiderea casei sale de modă Fenty. Dar, indiferent de provocări, ea continuă să-și construiască imperiul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.