Cool Stuff

Din nou împreună, după 17 ani! Sarah Jessica Parker și Chrish North s-au reunit pe platoul de filmare

Cum vor arăta Carrie Bradshaw și Mr. Big în continuarea serialului „Sex And The City”.

Deși așteptăm cu nerăbdare serialul „Just Like That”, continuarea celebrului „Sex And The City”, momentan nu putem decât să ne bucurăm de imaginile de la filmări.

După ce au apărut deja primele fotografii cu cele trei protagoniste a venit rândul celui mai așteptat cuplu! Da, Sarah Jessica Parker și Chris North s-au reunit pe platoul de filmare al noii producții, la 17 ani distanță. Și nu e de mirare că imaginile inedite au făcut deja înconjurul lumii, având în vedere că cei doi se mențin într-o formă fizică de invidiat.

În timp ce actorul care îl interpretează pe Mr. Big apare îmbrăcat într-un costum negru, ultra elegant, partenera lui a ales să poarte o fustă lungă, cu buline și un pulover negru, cu o pereche de pantofi cu tocuri înalte, așa cum ne-a obișnuit.

Chris Noth le-a dat bătăi de cap producătorilor

Cu toate că cei doi au interpretat unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din industria serialelor TV, se pare că actorul s-a lăsat greu convins. Mai mult, el a dezvăluit, într-un interviu acordat recent, motivele pentru care a acceptat cu greu să joace în „Just Like That”.

„Simţeam că nu mai am ce să aduc nou rolului. Simţeam că era un capitol închis. Însă producătorul Michael Patrick King este un scenarist excelent şi a venit cu câteva idei incredibile. După ce le-am discutat şi am văzut potenţialul rolului, am acceptat de îndată”, a declarat el pentru Yahoo Finance Live.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.