Hot On Kiss

Kiss FM, Magic FM și Rock FM prezintă KIMARO, cel mai mare festival al muzicii românești

România, pregătește-te pentru cel mai mare festival de muzică românească!

România, pregătește-te pentru cel mai mare festival de muzică românească! Trei radiouri, milioane de inimi unite de o singură pasiune: muzica live!

Kiss FM, Magic FM și Rock FM prezintă KIMARO, cel mai mare festival al muzicii românești. Ți-am pregătit patru zile de neuitat, alături de artiștii tăi preferați, în Constanța. În perioada 12-15 august, la KIMARO dăm restart distracției și dansăm împreună sub cerul liber, pe litoralul românesc.

KIMARO se desfășoară la intrarea în Portul Constanța, la Poarta 1, iar timp de patru zile, va răsuna în difuzoare cea mai bună muzică românească din toate timpurile.

Vino să-i asculți LIVE la KIMARO pe: Antonia, B.U.G MAFIA, Carla’s Dreams, Cargo, Paul Ciuci Compact, Connect-R, Direcția 5, Diosa Symphonic EDM, Edward Maya Symphony, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana, Smiley, Ștefan Bănică, Phoenix, Vama, Voltaj & Simona Strungaru Symphonics!

KIMARO este un eveniment al Primăriei Municipiului Constanța. Powered by Lenovo Legion. Îndulcit de Laurul. Partener de mobilitate: Exclusiv Auto.

Accesul la festivalul KIMARO

Accesul la KIMARO este gratuit și se face prin generarea unui cod de pe site-ul kimaro.ro (nu vom colecta date cu caracter personal). Pentru accesul în cadrul Festivalului este obligatorie prezentarea unuia din următoarele documente în format tipărit sau electronic:

  • Dovada privind vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare);
  • Rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen negativ (nu mai vechi de 24 de ore);
  • Dovada trecerii prin boală, respectiv că persoana se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2

Adulții prezenți la festival au nevoie de cod de acces și prezentarea unuia din documentele menționate anterior. Forma tipărită sau electronică a documentelor este obligatorie, codul generat poate fi prezentat și în format electronic.

Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la eveniment și de la verificarea în Registrul național de vaccinare. Cei peste 5 ani vor purta mască.

În spațiul de desfășurare a evenimentului este obligatorie purtarea măștii de protecție dacă incidența locală cumulată la 14 zile a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 este mai mică sau egală cu 2/1.000 de locuitori.

Nu este permis accesul în spațiul în care se derulează evenimentul cu: obiecte contondente, obiecte ascuțite, băuturi, mâncare, substanțe interzise.

Nerespectarea uneia dintre condițiile de acces prevăzute mai sus dă dreptul Organizatorului de a refuza accesul dvs. în cadrul Festivalului.

 
 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.