Kiss Music News

Ai curaj să îi dai PLAY? Noul videoclip al lui The Weeknd a fost deja interzis în cinematografe!

The Weeknd a lansat un videoclip care te poate da peste cap!

Deși a lansat albumul „After Hours” anul trecut, The Weeknd nu pierde deloc timpul și revine în forță cu o piesă care sigur va domina topurile muzicale. Artistul canadian dă lovitura de această dată cu „Take My Breath”, o piesă hipnotizantă, cu ritmuri disco.

Însă, The Weeknd nu s-a mulțumit cu atât, așa că a pregătit un videoclip pe măsură, care îți va tăia răsuflarea. Cântărețul plănuia să difuzeze videoclipul și în cinematografele IMAX, odată cu premiera filmului „The Suicide Squad”, dar acest lucru i-a fost interzis.

Motivul? Jocul de lumini orbitoare. Conform specialiștilor lumina cu efect stroboscopic poate provoca crize de epilepsie, chiar și în cazul persoanelor sănătoase. Așa că The Weeknd a fost nevoit să renunțe la ideea sa de a-și promova videoclipul în cinematografe. Însă, poți urmări clipul pe YouTube!

La începutul acestui an, The Weeknd a declarat în cadrul unui interviu pentru Variety că urmează să lanseze încă un album: „Dacă ultimul album a fost extra programul nopții”, atunci... „apusul urmează să vină”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.