Kiss Music News

Artiști celebri, în război cu părinții lor. De la ce a pornit totul?

Se pare că lucrurile nu sunt chiar roz în familiile celebrităților.

Se pare că lucrurile nu sunt chiar roz în familiile celebrităților. Odată cu succesul, apare și invidia, dar și dorința de a câștiga mai mult, și mai mult. Iar aceste probleme au dus la o mulțime de scandaluri în familii celebre, care astăzi nici măcar nu își mai vorbesc. Staruri precum Justin Bieber, Selena Gomez sau Demi Lovato au fost la cuțite la părinții lor, așa că te invităm să afli motivele care au dus la aceste rupturi!

Justin Bieber

Deși Justin Bieber a făcut pace cu mama sa, Pattie Mallette, relația dintre cei doi a fost una destul de problematică, în ultimii ani. Într-un interviu acordat în 2015 pentru Billboard, Justin a declarat că relația cu mama sa este „inexistentă”.

Am fost distant pentru că îmi era rușine. Nu am vrut niciodată ca mama să fie dezamăgită de mine, și știam că este. A fost o perioadă în care nu am vorbit, așa că a durat ceva până am ajuns să clădim din nou acea încredere”, a povestit Justin.

Prin această declarație, cântărețul a făcut referire la scandalurile în care a fost implicat, inclusiv la momentul în care a fost arestat. Probabil acestea au fost și lucrurile care au dezamăgit-o pe mama artistului.

Între timp, lucrurile s-au calmat între cei doi, iar mama lui Justin este extrem de mândră de fiul ei, mai ales pentru faptul că a devenit un bun creștin. „Relația ta cu Iisus este evidentă și se reflectă în toate alegerile tale, și în toate roadele bune pe care le culegi. Îți admir caracterul și integritatea”, a spus mama artistului.

Selena Gomez

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey au avut, de asemenea, câteva probleme, mai ales din cauza lui Justin Bieber. Se pare că mama artistei a fost extrem de supărată când a aflat că Selena merge la terapie de cuplu cu Justin. Însă, Bieber nu ar fi fost singurul motiv care ar fi cauzat probleme între Mandy și Selena.

Conform E!News, ruptura s-ar fi produs în 2014, când Selena a decis ca mama ei să nu îi mai fie manager. Cele două nu și-ar fi vorbit timp de un an. „Mandy nici măcar nu o lăsa pe Selena să vorbească cu sora ei”, a declarat atunci o sursă apropiată artistei.

Ulterior, cele două și-au dat unfollow reciproc pe Instagram, în 2017, iar Mandy ar fi întrerupt din nou legătura cu fiica sa, după ce aceasta a decis să joace în filmul lui Woody Allen – „A Rainy Day in New York”. La acea vreme, Woody era implicat într-un nou scandal, după ce fiica sa adoptivă l-a acuzat de abuz sexual.

După acea întâmplare, mai multe staruri care au apărut în film au declarat că își vor dona salariile către cauze caritabile. Însă, Selena a preferat să mențină tăcerea și a ignorat părerile mamei sale.

Ariel Winter

Ariel Winter, celebră pentru rolul lui Alex din Modern Family, a fost nevoită să semneze un ordin de restricție împotriva mamei sale, Crystal Workman. Actrița și-a acuzat mama de abuz fizic și verbal, dezvăluind că a fost la un pas de a fi concediată de nenumărate ori, din serialul „Modern Family”, din cauza abuzurilor suferite acasă.

Într-un interviu din 2017, acordat publicației The Hollywood Reporter, actrița a dezvăluit că mama sa i-a interzis să lege relații de prietenie cu alte fete, pentru că „femeile sunt o concurență”. De asemenea, Ariel a fost obligată de mama ei să participe la nenumărate casting-uri, pentru a obține cât mai multe job-uri: „Oamenii credeau că am 24, când eu aveam de fapt 12”.

Demi Lovato

Demi Lovato a avut o relație teribilă cu tatăl său Patrick Lovato, din 2007, până în 2013, atunci când acesta a decedat. Cântăreața a declarat în 2015 că tatăl său a fost un bărbat abuziv. De asemenea, artista a vorbit deschis despre probleme mentale ale tatălui său, care l-au determinat să fie atât de distant față de familia sa. Iar în versurile piesei „For the Love of a Daughter”, cântăreața a dat de înțeles că tatăl său era și dependent de alcool.

În 2009, tatăl artistei a declarat că ar fi făcut pace cu Demi, dar cântăreața a dezvăluit că această împăcare nu ar fi fost așa de roz: „nu a fost chiar așa cum a vrut el să credeți. Nu a avut acel final fericit de poveste”.

Adele

În 2017, pe scena premiilor Grammy, Adele a aruncat cu noroi în propriul său tată, Mark Evans, denigrându-l în fața publicului. Artista i-a mulțumit pentru trofeul obținut managerului său, Jonathan Dickins, însă, discursul a fost încărcat cu multă ură.

Lucrăm împreună de zece ani, te iubesc, ca și când ai fi tatăl meu. Te iubesc atât de mult. Dar nu îmi iubesc tatăl, asta e chestia. Dar asta nu înseamnă nimic. Pe tine te iubesc cum ar fi trebuit să îl iubesc pe tata”, a spus Adele.

De ce își urăște Adele tatăl? Într-un interviu din 2011, tatăl lui Adele a dezvăluit pentru The Sun că dependența sa de alcool este principalul motiv pentru care artista îl respinge: „Îmi păstram doi litri de vodka și șapte – opt sticle de Stella, în fiecare zi”.

Toată drama ar fi început în 1999, după moartea bunicului lui Adele. Tatăl artistei nu a putut să treacă peste acest moment, așa că și-a găsit consolarea în alcool.

„Tot timpul m-am gândit, cum am putut să îi fac asta lui Adele? Știu că și ei îi e atât de dor de el, cum îmi este și mie, pentru că au avut o legătură puternică. L-a adorat. Dar tot ce am putut să fac a fost să beau, iar acum îmi e atât de rușine pentru asta. Am suferit atât de mult și nu am putut să văd ce se întâmplă în jurul meu. Nu am fost alături de fiica mea, atunci când trebuia, și regret fiecare secundă din viața mea”, a declarat tatăl lui Adele.

Macaulay Culkin

Toată lumea a urmărit comediile de Crăciun – „Home Alone” și „Home Alone 2: Lost in New York”, care l-au transformat într-o super vedetă pe Macaulay Culkin. Însă, tot succesul l-a orbit pe tatăl tânărului actor.

În 1995, părinții lui Macaulay, Patricia Brentrup și Kit Culkin au decis să se despartă, după 20 de ani de căsnicie. Însă, divorțul a venit la pachet cu o lungă luptă pentru custodia copiilor, dar și pentru rolul de manager, în cariera lui Macaulay.

Într-un interviu acordat publicației New York Magazine, Macaulay l-a descris pe tatăl său ca fiind un bărbat violent, „care și-a controlat familia prin umilire și abuz fizic”. De atunci, actorul nu a mai vorbit niciodată cu tatăl său.

În 2016, tatăl actorului a declarat pentru Daily Mail: „Nu îl mai consider pe Macaulay fiul meu”.

Angelina Jolie

Pe când Angelina Jolie era doar un bebeluș, Jon Voight a decis să își părăsească familia, iar de atunci, relația actriței cu tatăl său a fost una cu multe probleme. În 2002, Jon a declarat pentru Access Hollywood că fiica sa „are probleme mentale”. Această declarație a făcut-o pe Angelina să răbufnească: „Nu vreau să vorbesc public despre motivele care au dus la relația proastă pe care o am cu tatăl meu. Vreau doar să spun, că atât eu, cât și fratele meu Jamie, ne-am dorit să avem parte de o relație caldă și plină de iubire cu tatăl nostru. După toți acești ani, am decis că ar fi mai sănătos să nu mai stau în preajma tatălui meu”. Ulterior, Angelina a renunțat la numele de familie Voight.

Însă, în 2017, Angelina a declarat pentru The Hollywood Reporter că a decis să se împace cu tatăl său: „Jon și cu mine am ajuns să ne cunoaștem mai bine acum – prin intermediul nepoților”.

Leighton Meester

Leighton Meester, interpreta lui Blair Waldorf din „Gossip Girl”, s-a născut în timp ce mama sa, Constance Meester se afla în închisoare, ispășindu-și pedeapsa pentru trafic de droguri. După ce Constance a fost eliberată din închisoare, aceasta a ajuns să trăiască de pe urma încasărilor obținute de fiica sa, care avea câteva contracte de modelling, dar și proiecte în actorie.

În 2011, Leighton și-a dat în judecată mama, acuzând-o că folosește toți banii în interes personal, deși acele sume erau destinate fratelui său, Alexander, care avea o serie de probleme medicale. La rândul ei, Constance a amenințat-o pe Leighton că o va da în judecată, dacă nu îi va crește alocația lunară de la 7500 $ la 10.000$. Aceasta a încercat chiar să o atace pe Leighton, lovind-o cu o sticlă în cap. În 2012, Leighton a câștigat procesul împotriva mamei sale, iar atunci, cele două au întrerupt orice legătură.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.