Cool Stuff

Surorile Hadid sunt, de fapt, patru?! Gigi și Bella mai au două surori, pasionate de modă

Tu știai cât de mare este, de fapt, familia Hadid?

Este imposibil ca, până acum, să nu fi auzit măcar o dată de surorile Hadid? Le-ai văzut pe cele mai mari podiumuri ale lumii, au prezentat pentru cei mai cunoscuți designeri și sunt cele mai în vogă supermodele, la ora actuală. Și evident, vorbim despre Gigi și Bella Hadid!

Dar știai că surorile Hadid sunt, de fapt, patru? În familie, mai există alte două surori și Anwar, care a devenit deja cunoscut publicului larg și formează un cuplu cu Dua Lipa.

Așa că, fă cunoștință cu Alana și Marielle Hadid. De asemenea, un alt lucru pe care îl au în comun, este pasiunea pentru modă. Deși nu sunt la fel cunoscute ca surorile lor mai mici, cele două lucrează tot în domeniu și este clar că pasiunea lor pentru fashion vine din familie.

Alana Hadid este directorul creativ și fondatorul brandurilor Current Moji, Hadid Eyewear și La Detresse, în timp ce, anterior, a fost imaginea brandului de îmbrăcăminte Lou & Grey. De asemenea, ea este atât personal shopper, cât și stilist.

Între timp, Marielle Hadid, cea mai mare dintre toți frații Hadid este implicată și ea în afacerea familiei Hadid Eyewear. Este mama a doi copii și a apărut de mai multe ori în imagini alături de Gigi și Bella.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.