Hot On Kiss

Urmărește-i în acțiune pe Ana Moga și Andrei Ciobanu la prima ediție a emisiunii „ProvoCARE pe CARE”, de la PRO TV

Primii doi curajoși care vor apărea în prima ediție a emisiunii „ProCARE pe CARE” sunt colegii noștri, Ana Moga și Andrei Ciobanu,

PRO TV aduce românilor, în luna august, distracția la ei acasă printr-un nou format realizat pe plaja Neversea. „Provocare pe care” este un format de vară, pentru toate vârstele, cu adrenalină și suspans, ce va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 13:00, pe parcursul lunii august.

Show-ul va fi prezentat de Mădălina Petre (Veve) și Sebastian Coțofană, iar în fiecare dintre cele 4 ediții, prezentatorii își formează câte o echipă din doi concurenți pentru a se întrece în probele antrenante, iar fiecare joc are câte un punctaj. Provocarea extremă a fiecărei emisiuni o reprezintă săritura cu coarda elastică, de la 60 metri înălțime.

Iaaar primii doi curajoși care vor apărea în prima ediție a emisiunii „ProCARE pe CARE” sunt colegii noștri, Ana Moga și Andrei Ciobanu, care și-au învins emoțiile și temerile și s-au luptat până la capăt pentru a câștiga competiția.

Știam că o să fiu nevoită să îmi depășesc niște limite și așa a fost. Am avut emoții mari pentru ultima probă și o să vedeți de ce. Am trecut cu bine peste ea, dar să zicem că am câștigat o vânătaie de toata frumusețea”, spune Ana Moga. 

A fost foarte fun oricum, pentru că am făcut echipă cu Andrei, care este foarte competitiv și a dat tot ce a putut mai bun. Echipa adversă a fost formată din Andreea Antonescu și Vali Bărbulescu!”, a continuat Ana.

Mă așteptam să mergem acolo și să stăm de vorbă, să ne distrăm și să bem cocktail-uri reci. Dar nu a fost chiar așa, era treaba pe sport, pe îndemânare și competitivitatea tuturor a ieșit la iveală. Distracție a fost, până la urmă, dar și lupte crâncene”, spune Andrei.

De asemenea, colegul nostru ne-a dezvăluit că cel mai tare l-a speriat proba finală: „În afară de săritura de la 60 de metri înălțime pe care nu aș putea să o fac niciodată, că mor de inimă până ajung la înălțimea aia, restul au fost în regulă”.

Andrei și Ana ne-au spus că toată experiența a fost fun, iar „prieteniile au fost lăsate deoparte, pe bune, în timpul competiției”.

Așa că duminică, de la ora 13:00, pregătește-ți o limonadă sau o bere rece, relaxează-te pe canapea și urmărește prima ediție a emisiunii „ProvoCARE pe CARE”, pentru a-i vedea în acțiune pe Ana Moga și Andrei Ciobanu!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.