Kiss Music News

Cinci lucruri despre Carla's Dreams pe care orice fan ar trebui să le știe

Pe 14 august ne dăm întâlnire cu Carla’s Dreams pe scena de la Kimaro, cel mai mare festival al muzicii românești.

Pe 14 august ne dăm întâlnire cu Carla’s Dreams pe scena de la Kimaro, cel mai mare festival al muzicii românești. Mai e atât de puțin, iar noi abia așteptăm să ascultăm din nou live hituri precum „Te Rog”, „Imperfect” sau „N-aud”. Dar, până ne revedem la Kimaro, te invităm să descoperi câteva lucruri mai puțin cunoscute despre Carla's Dreams. Iar dacă le știai deja, înseamnă că ești un super-fan!

1. Ideea proiectului „Carla’s Dreams” provine de la numele unui personaj masculin din romanele lui John le Carre. Numele personajului, în original, este Karla. În plus, cuvântul „Carla” este un acronim, a cărei semnificație e ştiută doar de trupă şi probabil că o vor face publică cândva.

2. Motto-ul trupei este „Never explain, never complain”, iar îndemnul lor pentru ceilalți este: „Nu ascultați sfaturi de la oamenii de la care nu ați cerut sfaturi”.

3. Alegerea machiajului este diferită de fiecare dată, în funcţie de starea de spirit a membrilor trupei. Pentru ei, pictatul pe față ca măsură a ascunderii identității nu a fost o opțiune, ci a fost unica metodă să își păstreze anonimatul și să limiteze expunerea personală.

4. Primul videoclip pe care l-au văzut la TV a fost „Smack my Bitch Up” de la Prodigy.

5. Dacă ar alege un personaj istoric preferat acesta ar fi Timothy John „Tim Berners-Lee (n.r.: inventatorul World Wide Web).

Iar dacă nu ai apucat să asculți noul lor single, dă-i un play chiar acum!

KIMARO se desfășoară la intrarea în Portul Constanța, la Poarta 1, în perioada 12-15 august, iar timp de patru zile, va răsuna în difuzoare cea mai bună muzică românească din toate timpurile.

KIMARO este un eveniment al Primăriei Municipiului Constanța. Powered by Lenovo Legion. Îndulcit de Laurul. Partener de mobilitate: Exclusiv Auto.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.