Cool Stuff

Jennifer Aniston, decizie controversată. Actrița renunță la prietenii care refuză să se vaccineze

Tu ce ai alege între Jennifer Aniston și a nu-ți face vaccinul anti-covid?

Tu ce ai alege între Jennifer Aniston și a nu-ți face vaccinul anti-covid? Alege cu grijă pentru că nu ai prea multe opțiuni!

Jennifer Aniston a anunţat recent că a luat o decizie cel puțin surprinzătoare. Ea a dezvăluit că va renunța la toți prietenii săi care refuză să se vaccineze împotriva noului coronavirus, fără să stea prea mult pe gânduri. 

Vedeta înțelege că toți oamenii au dreptul la propria opinie, însă crede că părerile celor care nu vor să se imunizeze se bazează pe nimic doar pe frică și propagandă.

Ulterior, unii dintre admiratorii ei de pe Instagram au întrebat-o de ce este atât de îngrijorată, pentru că ea este deja vaccinată și astfel, a oferit mai multe detalii.

„Pentru că, dacă ai contractat noua variantă a virusului, poţi să mi-o transmiţi şi mie. Eu pot să fac o formă uşoară a bolii, dar nu voi fi spitalizată şi nici nu voi muri din această cauză”, a răspuns vedeta americană într-un mesaj pe Instagram.

„Însă pot s-o transmit cuiva care nu s-a vaccinat şi a cărui sănătate este compromisă (sau care are o boală preexistentă) – şi astfel aş putea să le periclitez viaţa”, a mai adăugat ea.

Ea a abordat din nou subiectul, într-un interviu acordat săptămâna trecută, pentru InStyle și a declarat că „Există în continuare un număr mare de oameni care se declară împotriva vaccinurilor sau care pur şi simplu nu ţin cont de adevărurile factuale. E cu adevărat păcat”.

„Tocmai am pierdut câteva persoane din rutina mea săptămânală care au refuzat să se vaccineze sau care nu au vrut să spună (dacă s-au vaccinat sau nu, n.r.) şi asta este regretabil. Cred că este obligaţia ta morala şi profesională să informezi oamenii în legătură cu acest lucru, pentru că nu suntem cu toţii informaţi în legătură cu statutul tău vaccinal sau testaţi anti-COVID-19 în fiecare zi”, a mai spus vedeta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.