Cool Stuff

Fetița din Vama Veche care a impresionat pe toată lumea. Vinde bijuterii făcute de ea pentru a-și salva cățelul

Tiara Dobra și cățelul ei Honey au impresionat pe toată lumea!

Există oameni buni în continuare, dar nimic nu se compară cu puritatea unui copil. Și asta o dovedește din nou, o fetiță din Vama Veche, care a impresionat pe toată lumea cu povestea sa.

În vârstă de doar de 11 ani, fetița confecționează bijuterii pe care le vinde în fiecare seară pe faleza din Vama Veche. Tiara strânge astfel bani pentru Honey, cățelul ei care s-a născut cu picioarele din spate paralizate.

„De 10 luni fac chestia asta. Prima dată mi-a fost greu pentru că nu am înțeles procesul. Am încercat de mai multe ori și mi-a ieșit", a povestit Tiara Dobra, pentru Digi 24.

Povestea emoționantă nu se oprește aici! Honey este un cătel născut anul trecut, abandonat de mama lui, acesta având picioarele paralizate, ceea ce a determinat-o pe Tiara să găsească o soluție să îl salveze.

„Strâng bani pentru operația lui Honey, care s-a născut în 30 octombrie 2020. A fost respinsă de mama și frații ei. Mama ei nu o lasă să sugă, așa că cinci luni eu i-am dat lapte cu seringa”, a povestit Tiara Dobra pentru Digi 24.

Operația nu este deloc ieftină, dar ea a fost hotărâtă să obțină cei 10.000 de lei. După un mesaj emoționant de mobilizare pe rețelele sociale, oamenii au mers cu zecile la taraba ei și într-o singură seară, au ajutat-o pe micuță să strângă suma necesară.

„Vreau să mulțumesc – ieri am strâns o sumă neașteptat de mare, am strâns mai mult de 10.000 de lei și vă garantez că toți banii ajung pentru întreținerea animalelor mele, pentru întreținerea lui Honey”, a transmis aceasta.

Cum era de așteptat, Tiara își dorește să ajute toate animalele aflate în nevoie, iar cel mai mare vis al ei este să devină medic veterinar.

FOTO: Digi 24

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.