Kiss Music News

Artiștii din noua generație vin să facă show la KIMARO

Yuka, Tiny Tigers și Emilian vor face show la KIMARO!

Kiss FM, Magic FM și Rock FM prezintă KIMARO, cel mai mare festival al muzicii românești. Ți-am pregătit patru seri de neuitat, alături de artiștii tăi preferați, în Constanța.  În perioada 12-15 august, la KIMARO dăm restart distracției, și te invităm să dansăm împreună sub cerul liber, pe litoralul românesc.

Peste 20 dintre cei mai iubiți și apreciați artiști din România vor fi prezenți, timp de patru seri de vară, în Portul Constanța. Vino la cea mai mare distracție de pe litoralul românesc să cânți și să dansezi alături de ei.

Însă, pe lângă numele consacrate, vor urca pe scena de la KIMARO și o parte din noua generație de artiști. Vorbim despre Yuka, Tiny Tigers și Emilian, trei tineri artiști, care promit să cucerească topurile muzicale, în următorii ani.

YUKA

Yuka este o artistă de 16 ani care adoră muzica. Cântă de când se știe, prima dată a urcat pe scenă la 5 ani, atunci când s-a îndrăgostit de muzică, iar la 6 ani a câștigat festivalul Mamaia Copiilor. Apoi, la 7 ani a lansat primul său album, iar un an mai târziu a cucerit scena Next Star.

Proiectul YUKA a debutat oficial cu lansarea piesei „Limited Edition”, pentru că până atunci, artista era cunoscută sub numele de Măriuca. Au urmat apoi piese precum „Mama”, „Taci”, „Aripi de nisip” sau „Colț de rai”, care s-au bucurat de succes pe rețelele de streaming.

Artista va deschide show-ul în seara de Kiss Energy, pe 14 august!

Tiny Tigers

Sunt tinere, frumoase și cu o mare pasiune în comun: muzica. Și tot muzica este cea care le-a adus împreună pe Tiny Tigers, un grup dinamic, plin de energie, creat de patru puștoaice extrem de talentate.

Format din Karina, Alexandra, Bianca și Carla, Tiny Tigers a început drumul în cariera muzicală atunci când cele patru fete au participat la un important show de talente, unde au ajuns până în semifinală. Iar acesta a fost doar începutul pentru cele patru tinere, care anul acesta au lansat și prima lor piesă „AHA AHA”.

Fetele de la Tiny Tigers vor urca pe scena Kimaro, pe 13 august, la Magic Sunsets!

Emilian

Emilian are doar 25 de ani, dar rigoarea unui artist profesionist care nu accepta jumatatile de masura. Face muzica de la 5 ani, a participat la toate concursurile de muzica pentru copii din tara si a castigat premii in egala masura Emilian are deja atitudinea unui performer de succes, dupa cum povesteste Smiley: „Sunt absolut sigur că Emilian are toate calitățile unui artist complet. La 25 de ani este dedicat si riguros fata de el si meseria lui, asa cum spun mereu ca e nevoie pentru un artist. Este o descoperire promitatoare atat pentru mine cat si pentru echipa HaHaHa Production.”

Artistul HaHaHa Production a lansat mai multe single-uri: “Pentru ea”, “Iubeste-ma”, “Ochii verzi”, “Suflete de sticla”, o super colaborare cu JO, “O mie de inimi”, “Nu mai am somn”, “Lautare” (feat. Dorian Popa), “Unde” (feat. Ruby) or “Uita-ma” (feat. Smiley).

Emilian va deschide show-ul în seara de Kiss Energy, pe 14 august!

KIMARO este un eveniment al Primăriei Municipiului Constanța. Powered by Lenovo Legion. Îndulcit de Laurul. Partener de mobilitate: Exclusiv Auto. Sponsori: Dertour & The Iconic Estate.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.