Cool Stuff

Ce actori celebri îi vor juca pe Morticia și Gomez în noul serial „Familia Addams”, care se filmează în România

Celebrul regizor și producător Tim Burton filmează în România serialul „The Addams Family”, o producție MGM Television și Netflix.

Celebrul regizor și producător Tim Burton filmează în România serialul „The Addams Family”, o producție MGM Television și Netflix.

Tim Burton este cunoscut la Hollywood pentru stilul său excentric și pentru poveștile pe care le-a adus pe marile ecrane. De la „Edward Scrissorhands”, „Sleepy Hollow”, „Alice in Wonderland” și  „Cat Woman”, până la „Batman” și „Batman Returns”, Tim Burton este considerat un adevărat geniu, având o creativitate impresionantă. De asemenea, regizorul este foarte bun prieten cu Johnny Depp, alături de care a colaborat de nenumărate ori.

Noul serial se va concentra asupra lui Wednesday Addams, care va fi interpretată de tânăra actriță Jenna Ortega, cunoscută pentru aparițiile sale din „Jane The Virgin” și „You”.

Iar acum, producătorii au confirmat faptul că rolul Morticiei Addams va fi interpretat de Catherine Zeta-Jones, iar rolul lui Gomez îi va reveni lui Luis Guzman, din serialul „Narcos”.

„Familia Addams se mărește”, au anunțat cei de la Netflix, pe Twitter. „Catherine Zeta Jones va fi noua Morticia Addams, iar Luiz Guzman îi va da viață celebrului Gomez Addams, în serialul TV Wednesday, care o are ca protagonistă pe Jenna Ortega, și ca regizor pe Tim Burton”.

În trecut, rolul Morticiei a fost interpretat de Anjelica Huston, Daryl Hannah sau Charlize Theron, iar cel al lui Gomez, de Raul Julia, Oscar Isaac sau Tim Curry.

Deocamdată nu se știe dacă în serial vor apărea și celelalte personaje faimoase ale familiei Addams, mai exact Pugsley, unchiul Fester, Lurch și vărul Itt.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.