Cool Stuff

O lună până apare ultimul sezon din „Lucifer”. Cine părăsește serialul, chiar înainte de final?

Niciun moment de liniște! Producătorii serialului „Lucifer” ne pregătesc mari surprize și în ultimul sezon!

Fanii serialului „Lucifer” trec de la agonie la extaz în ultima perioadă. Mai este fix o lună până când va fi lansat ultimul sezon, pe 10 septembrie. Dar mulți sunt deja curioși să afle cine revine și cine părăsește show-ul, chiar înainte de marele final.

Și nici nu este de mirare, având în vedere că întreg parcursul serialului a fost un adevărat rollercoaster. Cu recenzii mixte din partea criticilor și faptul că a fost anultat de FOX, în 2018, „Lucifer” și-a ținut fanii în priză pe tot parcursul celor 6 sezoane. Din fericire, Netflix l-a preluat și acum povestea ajunge la final.

Cu cine ne reîntâlnim în sezonul 6?

Deși se termină, așteptăm cu nerăbdare noul sezon, pentru că finalul sezonului 5 ne-a lăsat cu mai multe întrebări decât răspunsuri. Cu transformarea lui Lucifer în Dumnezeu, cu retragerea lui Chloe din poliție și cu moartea lui Dan Espinoza, aveam toate premisele unui ultim sezon de excepție.

Dar întrebarea care stă pe buzele tuturor acum este: Va reveni Dan în sezonul 6? Se pare că da! Însă nu știm încă sub ce formă!

Așadar, fii gata pentru o reîntâlnire cu Lucifer, Michael, Chloe, Maze, Amenadiel, Dr. Linda, Ella, Trixie, Eve, Carol Corbett și Dan.

De asemenea, distribuției „Lucifer” i se adaugă un nume nou, Brianna Hildebrand – o actriță cunoscută pentru rolul din „Deadpool” sau dintr-o altă producție Netflix, „Trinkets”.

Ce se întâmplă cu Dumnezeu?

Din păcate, nu a fost confirmat că actorul Dennis Haysbert, care l-a interpretat pe Dumnezeu în sezonul 5 se mai întoarce. Și este de înțeles de ce! Dar, cine știe, poate vom avea parte de o apariție surpriză. Nu putem ști nimic sigur, dar măcar nu mai avem mult de așteptat!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.