Kiss Music News

Mai sunt împreună Mario Fresh și Alexia Eram?

Fanii au intrat la bănuieli: mai sunt împreună Mario Fresh și Alexia Eram?

Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună de mai bine de cinci ani de zile. Însă, în ultima perioadă cei doi au fost văzuți tot mai rar împreună, iar internauții au intrat la bănuieli.

Fanii celor doi cred că aceștia s-ar fi despărțit, iar faptul că Alexia Eram a plecat în vacanță în Grecia, doar cu prietenii ei, le-a dat și mai mult de gândit urmăritorilor săi.

De curând, Mario Fresh și-a sărbătorit ziua de naștere, iar la petrecere și-a făcut apariția și Alexia Eram. Aceasta a publicat o fotografie cu Mario, pe InstaStory, urându-i „La mulți ani”, dar și un videoclip cu acesta, în timp ce dansa.

Însă, spre deosebire de alte mesaje de la prieteni pe care le-a preluat pe contul lui, al Alexiei nu se regăsește printre ele.

De asemenea, Mario nu a făcut nicio poză alături de Alexia, în care să apară într-o ipostază romantică, lucru care i-a făcut pe fani să se gândească la o despărțire.

Totuși, Mario Fresh a declarat recent că relația sa cu Alexia Eram este cât se poate de normală, în ciuda faptului că amândoi sunt faimoși.

Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal.Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți.

Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea”, a spus Mario Fresh despre Alexia Eram.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.