Cool Stuff

OMG! Ross și Rachel, împreună și în realitate? Jennifer Aniston și Schwimmer ar forma cel mai nou cuplu de la Hollywood

Visul fanilor FRIENDS ar putea deveni realitate!

Visul fanilor FRIENDS ar putea deveni realitate! Jennifer Aniston și actorul David Schwimmer, care i-au interpretat în serial pe Rachel și Ross, ar forma acum cel mai nou cuplu de la Hollywood.

Cei doi actori s-au reîntâlnit pe 27 mai, alături de ceilalți colegi, pentru a filma un episod special pentru serialul „Friends”, în care au împărtășit o mulțime de informații mai puțin cunoscute despre show-ul care a rulat timp de 10 sezoane. Printre multe altele, Jennifer Aniston a dezvăluit că în primele sezoane a fost îndrăgostită de actorul David Schwimmer, care i-a fost partener în serial.

Și din câte se pare, sentimul a fost reciproc, pentru că David a recunoscut la rândul său că era îndrăgostit de Aniston: „În primul sezon am fost îndrăgostit de Jen”, a admis actorul, iar Jennifer a răspuns: „Sentimentul a fost reciproc”.

Personajele interpretate de cei doi, Rachel Green și Ross Geller, au format, de asemenea, un cuplu pe micile ecrane, iar chimia dintre cei doi actori a fost reală: „Am canalizat toată adorația și iubirea pentru celălalt în Rachel și Ross”, a mai explicat Jennifer.

După ce s-au reîntâlnit în luna mai, cei doi actori ar fi început să se vadă mai des și să petreacă timp împreună. Potrivit Closer, o sursă a declarat recent: „După reuniune, a devenit clar că depănarea aceea de amintiri a stârnit din nou sentimente pentru amândoi și că acea chimie pe care au tot încercat să o ascundă e încă acolo. Au început să țină legătura prin mesaje imediat după filmări.

Luna trecută, David a zburat din New York în L.A. pentru a-i face o vizită lui Jen. Au petrecut timp acasă la ea. Jen a gătit în fiecare seară, iar ei au petrecut timp de calitate împreună, povestind, râzând. Au fost surprinși bând vin și purtând conversații profunde în timp ce se plimbau printr-una dintre podgoriile preferate ale lui Jen din Santa Barbara. Era clară chimia dintre ei”.

În 1994, atunci când a debutat serialul „Friends”, Jennifer Aniston se afla într-o relație cu solistul trupei Counting Crows, Adam Duritz, așa că David Schwimmer a preferat să păstreze distanța, față de colega sa.

„Eram două nave care treceau una pe lângă cealaltă, pentru că mereu unul dintre noi era într-o altă relație. Deci nu am depășit niciodată acea limită. Am respectat asta”, a mai spus David în timpul reuniunii.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.