Cool Stuff

Acțiune și suspans! Tot ce trebuie să știi despre sezonul 5 din „La Casa de Papel”

Află ce au pregătit producătorii pentru prima parte a sezonul 5 din „La Casa de Papel”.

Netflix a anunțat oficial că prima parte a sezonului 5 din „La Casa de Papel” se va lansa pe 3 septembrie și numărăm zilele până atunci. Primele imagini au fost deja publicate și cu siguranță, te vor pune pe gânduri.

Trailer-ul a fost și el lansat în urmă cu doar câteva zile și așa cum ne așteptam, este plin de acțiune, suspans, dar și de câteva fețe noi. Iată tot ce trebuie să știi despre noul sezon!

Sezonul 5 este împărțit în două serii

Așa cum am spus deja, noul sezon va avea două părți. Partea 5 vol 1 va fi lansată pe 3 septembrie, în timp ce următoarea serie va apărea pe Netflix în decembrie. Așa că vom avea trei luni la dispoziție să digerăm ce am văzut și să ne pregătim pentru o nouă rundă de haos și suspans.

Apar personaje noi

Una dintre fotografiile de la filmări, i-a pus deja pe jar pe fani. În imagine Tokio apare alături de un bărbat misterios și se pare că vom avea parte de o nouă poveste de dragoste.

Bărbatul lângă care stă actrița este Miguel Angel Silvestre, unul dintre cei mai cunoscuți actori spanioli la nivel international. Anterior, el a lucrat la „Sense8” și „Velvet” și acum, va apărea în „La Casa de Papel”. De asemenea, Patrick Criado, din serialul „Antidisturbios”, se alătură și el distribuției.

Vor fi noi adversari de temut

Până acum, membrii din echipa lui El Profesor nu s-au eliminat între ei, însă potrivit descrierii scenariului, în acest ultim sezon, se va crea un sentiment de pericol și mai mare. Și cum momentele disperate, cer măsuri disperate, ne putem aștepta la orice!

Nairobi s-ar putea întoarce

Ți-e dor de Nairobi? Știm, și nouă! Nairobi a fost unul dintre cele mai iubite personaje ale show-ului și uciderea ei, ne-a dezamăgit profund. Însă, acum s-ar putea să o revedem, chiar dacă doar în amintirile altor personaje.

Pentru că „La Casa de Papel” nu este o poveste liniară, este foarte posibil ca Nairobi să mai apară în serial, așa cum s-a întâmplat și cu alte personaje, după dispariția lor.

5. Așteptați-vă la „distrugere totală”

Într-un inverviu acordat pentru Entertainment Weekly, producătorii show-ului Alex Pina și Jesus Colmenar au dezvăluit că, în acest sezon, „personajele trebuie să lupte pentru viața lor”.

„Ideea romanticizată a unui jaf fără victime, a unei lupte pentru libertate și rezistență, fără a face rău nimănui, se lovește de zidul realității în acest ultim sezon”, a spus Colmenar.

Personajele feminine vor juca un rol important

„La Casa de Papel” s-a abătut de la majoritatea show-urilor cu jafuri datorită faptului a avut întotdeauna în prim plan povestea unui personaj feminin. În timp ce premisa serialului a fost mereu captivantă și pe alocuri, amuzantă, adevărata întorsătură de situație este faptul că povestea este spusă din perspectiva lui Tokio.

Potrivit producătorilor, în acest sezon vă puteți aștepta la și „mai multe astfel de întorsături care implică personajele feminine”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.