Kiss Music News

Festivalul KIMARO debutează astăzi la Constanța cu un line-up Electro Symphonic

Festivalul KIMARO debutează astăzi, pe 12 august, cu o seară Electro Symphonic!

Kiss FM, Magic FM și Rock FM prezintă KIMARO, cel mai mare festival al muzicii românești. Ți-am pregătit patru seri de neuitat, alături de artiștii tăi preferați, în Constanța.  Festivalul debutează astăzi, pe 12 august, cu o seară Electro Symphonic, așa că te așteptăm și pe tine să dăm împreună restart distracției, și să dansăm sub cerul liber, pe litoralul românesc. Vino alături de prieteni și de cei dragi, pentru că intrarea este liberă!

În seara aceasta vei avea ocazia de a-i asculta la KIMARO pe Diosa Symphonic EDM, Edward Maya Symphony și Voltaj & Simona Strungaru Symphonics. Însă, până la începerea show-ului, te invităm să îi cunoști pe artiști, mai jos!

Diosa Symphonic EDM

Apreciată pentru experimentele sale muzicale inedite, Simona Strungaru urcă pe scena Kimaro, cel mai mare festival al muzicii româneşti. Pianistă și compozitoare, Simona este dirijor permanent al Bucharest Jazz Orchestra și Sonomania, a compus suite simfonice pentru orchestră, live electronics și live street art, coloane sonore pentru animații și musicaluri.


 

Edward Maya Symphony

A cucerit România, a cucerit Europa şi, în prezent hiturile sale depăşesc cu mult graniţele continentului şi se fac auzite în toată lumea. Iar acum Edward Maya este unul dintre invitaţii Kimaro, cel mai mare festival al muzicii româneşti. Edward Maya a generat prin melodiile “Stereo Love” şi “This Is My Life”, cântate şi compuse alaturi de Vika Jigulina, cele mai mari succese internaţionale ale unui artist român. Piesele s-au clasat în topurile de vânzări din întreaga lume, performanţe recompensate cu numeroase trofee.

Voltaj & Simona Strungaru Symphonics

Înfiinţată în anul 1982, trupa Voltaj este una dintre cele mai iubite formaţii româneşti. În anul 2005 trupa a câștigat premiul pentru „Cea mai bună prestație a unei trupe românești“ la MTV Europe Music Awards, iar 10 ani mai târziu, Voltaj a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision cu piesa „De la capăt”, în finală clasându-se pe locul 15 din 27 de țări. Trupa vine anul acesta la Kimaro, cel mai mare festival al muzicii româneşti, alături de orchestra Simona Strungaru Symphonic, iar publicul va cânta şi va dansa din nou pe melodii precum “Ca la 20 de ani!”, „Din toată inima” sau „De la capăt”.

Cei mai cunoscuți artiști din România vor fi prezenți în Portul Constanța, timp de 4 seri la rând. Show-uri live și muzică pentru toate gusturile, la cel mai mare festival dedicat muzicii românești. KIMARO Festival, one stage, one soul for all!
 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.