Kiss Music News

Andra și Cătălin Măruță aniversează 13 ani de căsnicie. Cum au sărbătorit!

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive și iubite cupluri din showbizul românesc.

Andra și Cătălin Măruță aniversează 13 ani de când au spus „Da!”, în fața ofițerului de Stare Civilă și sunt, în continuare la fel de fericiți împreună. Artista nu putea să treacă momentul cu vederea, și a postat pe contul ei de Instagram mai multe imagini alături de soțul ei și de cei doi copii ai lor.

Fotografiile par realizate în vacanță, iar artista a scris și câteva cuvinte emoționante în descriere. „De 13 ani. Au trecut foarte repede anii ăștia, dar au trecut frumos. Am construit ceva foarte frumos împreună, eu și Cătălin”, a spus aceasta.

Care este secretul lor?

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive și iubite cupluri din showbizul românesc și au împreună doi copii, pe David și Eva. Recent, artista a vorbit despre secretele unei relații fericite, chiar și după mai mulți ani, într-un interviu  pentru Unica.

Întrebată cum reușește să mențină scânteia, aceasta a răspuns onest: „E mult spus „scântei”, dar suntem conștienți de faptul că trebuie să investim timp și în relația noastră, să stăm și singuri, să ne arătăm sentimentele. „Nu aș da rețete pentru fericire, chiar nu sunt în măsură după un an de stat în casă cu soțul și cu copiii! Credeți că cinele noastre erau romantice?”, a răspuns aceasta râzând.

 

Cât despre viața cu copii, Andra a povestit și cum au trecut aceștia peste evenimentele din ultimul an. „Sunt foarte dezvoltați emoțional, înțeleg situații foarte complexe și sunt foarte creativi. Uneori mi se pare că sunt mai înțelepți decât unii adulți!”, a mărturisit ea.

„De exemplu, am fost la părintele Manuel Radu din Urlați, care are un centru pentru copiii din comunitate. Am dus haine, jucării și dulciuri. Eva și David au fost atât de impresionați de idee, au vrut să doneze și jucării pe care încă le folosesc cu plăcere, și haine la fel. Vor să ne mai întoarcem acolo cât mai curând. Am fost bucuroasă să văd că nu se agață de niște lucruri, deși sunt copii și înțeleg câtă nevoie au alții de ele”, a mai povestit aceasta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.