Kiss Music News

Chiar înainte de nuntă, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au lansat cea mai frumoasă piesă despre iubirea lor

„Cel puțin o veșnicie ” este noul lor single, o declarație de dragoste, care sigur îți va ajunge la inimă.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt pe ultima sută de metri cu planurile de nuntă, însă, chiar dacă au o perioadă aglomerată, cei doi se gândesc și la fanii lor, așa că au decis să îi surprindă cu o nouă piesă. „Cel puțin o veșnicie ” este noul lor single,  o declarație de dragoste, care sigur îți va ajunge la inimă.

Sunt tineri, dar și-au petrecut întreaga viață căutându-și jumătatea. Acum, că s-au găsit, sunt convinși că întâlnirea lor a fost predestinată. Edward Sanda și Cleopatra Stratan și-au jurat credință veșnică în cea mai nouă piesă a lor – „Cel puțin o veșnicie” – care rezumă, în două minute și 40 de secunde, relația lor de iubire.

În imaginile filmate pentru realizarea acestui clip apare și tatăl Cleopatrei, Pavel Stratan. Artistul își joacă propriul rol, martor al poveștii de iubire pe care o trăiește fiica sa.

Cleopatra Stratan a fost cerută de soție chiar de ziua ei, în octombrie 2020. Ea și Edward vor face nunta peste două zile, la 14 august, eveniment despre care au vorbit pe larg în emisiunile La Măruță și Vorbește lumea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.