Cool Stuff

Fiica lui Paul Walker s-a logodit. Cum arată acum tânăra și cine este alesul ei!

Meadow Rain Walker s-a logodit, la vârstă de 22 de ani.

Meadow Rain, fiica lui Paul Walker, avea doar 15 ani, când tatăl său a murit. Starul din „Fast and Furious” a murit în 2013, în urma unui accident tragic de mașină în mijlocul filmărilor, dar Meadow a păstrat vie amintirea lui.

An de an, această marchează momentul cu câte o postare emoționantă și are grijă de moştenirea tatălui ei prin fundaţia care îi poartă numele acestuia. Însă, Meadow a devenit cunoscută nu doar ca fiind fata regretatului actor, ci și datorită carierei sale de model.

Acum, la 22 de ani, este pe cale să-și formeze propria familie și tocmai a anunțat că s-a logodit cu iubitul ei, Louis Thornton-Allan. Aceasta a dat marea veste printr-o postare prin contul său de Instagram, în care le arată fanilor și superbul inel de logodnă.

Nu se ştie exact de când sunt împreună cei doi, dar lucrurile s-au mișcat foarte repede, prima postare în care apar împreună fiind din luna iulie.

Deşi apare rar la evenimente mondene, Meadow păstrează legătura cu toţi foştii colegi ai tatălui ei. În iunie, ea a participat la premiera celui de-al nouălea film din franciza „Fast and Furious” și mai mult, a luat parte la filmări, alături de fraţii lui Paul Walker, unchii ei, Cody şi Caleb.

„Familia lui, fiica şi fraţii, au fost cu noi la filmări, sfătuindu-ne cum putem încorpora mai bine moştenirea lui Paul în film”, a povestit şi rapperul Ludacris, care joacă în film.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.