Cool Stuff

Nu o să-ți vină să crezi cum arăta Chris Hemsworth în adolescență!

Chris Hemsworth nu a arătat mereu așa cum îl știm astăzi.

Chris Hemsworth se numără printre cei mai apreciați actori de la Hollywood, atât pentru talentul său, cât și pentru faptul că este un bărbat extrem de chipeș. Însă, actorul nu a arătat mereu așa cum îl știm astăzi, iar abdomenul bine lucrat, pe care l-am văzut în seria de filme Thor, a apărut și el odată cu trecerea timpul.

Iar cel care l-a dat de gol este Luke Zocchi, unul dintrei cei mai vechi și buni prieteni ai săi. Cu ocazia aniversarii a 38 de ani, bărbatul a postat pe contul său de Instagram o imagine cu actorul în adolescență.

În fotografia respectivă, cei doi se aflau la surf, dar Chris era departe de bărbatul pe care îl știm astăzi. Cu părul blond, ud și ciufulit, tânărul Chris mult mai slab, iar abdomenul cu pătratele nu își făcuse încă apariția. Dar un lucru este sigur! Întotdeauna a fost mai înalt decât prietenii lui.

„La mulți ani acestui om special. (Poza de) când ne-am întâlnit în curtea școlii cu mulți ani în urmă. Am știut întotdeauna că vei ajunge la a doua rundă de la „Dancing with the Stars”. Te iubesc, partenere, să ai o zi minunată!”, a scris acesta în descriere.

Însă, Luke Zocchi nu este singurul care l-a troll-uit pe celebrul actor de ziua lui. Fratele său, Luke Hemsworth, a glumit pe seama lui, publicând o imagine cu el și fratele lor mai mic, Liam, prin care i-a făcut următoarea urare:

„La mulți ani, frate @chrishemsworth!! Te iubesc, îmi voi aminti pentru totdeauna de această călătorie în regiunea Kimberly. Atâtea amintiri împreună” , a scris el. Iar fanii au reacționat și ei la glumița făcută de Luke: „Chris arată cam diferit aici”, „Chris seamănă cu Liam”, a spus o a doua persoană, adăugând un emoji care râde.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.