Cool Stuff

Bella Hadid a dezvăluit care a fost cea mai stânjenitoare apariție din cariera sa

Bella Hadid a vorbit deschis despre cel mai rușinos moment din cariera sa.

Bella Hadid este una dintre cele mai celebre fotomodele din lume, însă, aceasta a dezvăluit că a avut momente de nesiguranță, mai ales la începutul carierei. Bella a povestit că în 2015, se simțea întotdeauna agitată, atunci când trebuia să apară în fața camerelor, purtând un machiaj strident.

Într-un interviu recent acordat celor de la Vogue, Bella a povestit care a fost cel mai stânjenitor moment din cariera sa. Se pare că momentul ar fi avut loc în 2016, la Festivalul de Film de la Cannes, atunci când și-a făcut apariția purtând o superbă rochie roșie.

Eram atât de emoționată în acea rochie. Arătam foarte sexy... Dar eram atât de rușinată în fața camerelor și faptul că aveam un machiaj atât de strident, și că aveam acel decupaj atât de adânc...”, a povestit Bella Hadid.

Modelul a povestit că întregul moment, în care a defilat pe covorul roșu de la Cannes, într-o creație Alexandre Vauthier a fost unul care a marcat-o: „Încă mă simt stânjenită uneori de acel moment, chiar dacă rochia a fost superbă. Doar că pur și simplu nu mă simțeam eu însămi, și culmea că acela a fost momentul în care oamenii au început să își facă o părere despre Bella”, a spus sora lui Gigi Hadid.

Bella a dezvăluit că pe covorul roșu de la Cannes s-a aflat alter ego-ul ei, Belinda. Conform modelului, între ea și Belinda sunt diferențe extrem de mari, descriind-o pe Belinda ca fiind o persoană extravagantă.

Bella Hadid a povestit că primul moment din cariera sa, în care s-a simțit „sexy și frumoasă”, a fost în 2018, la Met Gala, când a purtat o creație Chrome Hearts. „Atunci m-am simțit eu însămi”, a adăugat aceasta.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.