Cool Stuff

Fetiță sau băiețel? Cabral i-a stricat surpriza Andreei Ibacka și uite ce a ieșit!

Nu știm despre Cabral, dar noi deja suntem nerăbdători să aflăm!

Cabral și Andreea Ibacka așteaptă cel de-al doilea copil, iar acest lucru a încins deja spiritele în casă. Vedeta a vrut să îi facă o surpriză soțului ei și să îi dezvăluie sexul bebelușului, însă lucrurile nu au mers conform planului.

Iată cum a decurs totul! „Înarmată” cu un balon imens pe care scria „O surioară mai mică sau un frățior mai mic?”, Andreea a mers în curtea casei, acolo unde se afla Cabral și a încercat să îl surprindă cu vestea.

Însă reacția prezentatorului TV nu a fost chiar cea la care se aștepta. Cabral a refuzat categoric să afle sexul bebelușului, spunând că așteaptă până când acesta va veni pe lume, adică toamna aceasta. După mai multe insistențe, Andreea Ibacka a plecat supărată, iar momentul a fost postat de actriță pe rețelele de socializare.

„O să avem încă o fetiță sau un băiețel? Gender reveal, cum ar fi (că sună mai bine decât „dezvăluirea genului”)… pentru tătic. Cabral, o să avem…”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

Dar lucrurile nu s-au oprit aici! În această dimineață, vedeta a postat un nou clip. Hotărâtă să îi dea vestea soțului ei, Andreea a luat din nou balonul și a mai făcut o ultimă încercare, dar prezentatorul a rugat-o să îi respecte dorința.

Dacă a făcut-o sau nu, află din clip-ul de mai jos! 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.