Kiss Music News

Sâmbătă îți dăm un boost de Kiss Energy la KIMARO, alături de cei mai tari artiști ai momentului!

Festivalul continuă astăzi cu un boost de Kiss Energy la KIMARO!

Kiss FM, Magic FM și Rock FM prezintă KIMARO, cel mai mare festival al muzicii românești. Ți-am pregătit patru seri de neuitat, alături de artiștii tăi preferați, în Constanța. Festivalul continuă astăzi cu un boost de Kiss Energy, așa că te așteptăm și pe tine să dăm împreună restart distracției, și să dansăm sub cerul liber, pe litoralul românesc. Vino alături de prieteni și de cei dragi, pentru că intrarea este liberă!

În seara aceasta vei avea ocazia de a-i asculta la KIMARO pe cei mai tari artiști ai momentului - Antonia, B.U.G. Mafia, Carla’s Dreams, Connect-R & Smiley. Iar în deschidere, vei ocazia de a-i asculta pe Emilian și Yuka! Însă, până la începerea show-ului, te invităm să asculți mai jos o parte dintre cele mai frumoase piese ale acestor artiști consacrați!

Antonia ft. Erik Frank - Matame

B.U.G Mafia feat. AMI - 8 zile din 7

Carla's Dreams - Simplu și Ușor

Connect-R - Vara nu dorm

Smiley - Acasă

YUKA - Aripi de nisip

Emilian - O mie de inimi

Cei mai cunoscuți artiști din România vor fi prezenți în Portul Constanța, timp de 4 seri la rând. Show-uri live și muzică pentru toate gusturile, la cel mai mare festival dedicat muzicii românești. KIMARO Festival, one stage, one soul for all!

KIMARO se desfășoară la intrarea în Portul Constanța, la Poarta 1, în perioada 12-15 august, iar accesul este gratuit.

KIMARO este un eveniment al Primăriei Municipiului Constanța. Powered by Lenovo Legion. Îndulcit de Laurul. Partener de mobilitate: Exclusiv Auto. Sponsori: Dertour & The Iconic Estate.

Accesul la festivalul KIMARO

Accesul publicului în cadrul evenimentului este gratuit și se face exclusiv pe baza unui cod pe care îl poți genera aici. Pentru generarea acestuia, Organizatorul nu va colecta și nu va prelucra date cu caracter personal.

Pentru accesul în cadrul Festivalului este obligatorie prezentarea unuia din următoarele documente în format tipărit sau electronic:

Dovada privind vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare);

Rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen negativ (nu mai vechi de 24 de ore);

Dovada trecerii prin boală, respectiv că persoana se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2

Adulții prezenți la festival au nevoie de cod de acces și prezentarea unuia din documentele menționate anterior. Forma tipărită sau electronică a documentelor este obligatorie, codul generat poate fi prezentat și în format electronic.

Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la eveniment și de la verificarea în Registrul național de vaccinare. Cei peste 5 ani vor purta mască.

În spațiul de desfășurare a evenimentului este obligatorie purtarea măștii de protecție dacă incidența locală cumulată la 14 zile a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 este mai mică sau egală cu 2/1.000 de locuitori.

Nu este permis accesul în spațiul în care se derulează evenimentul cu: obiecte contondente, obiecte ascuțite, băuturi, mâncare, substanțe interzise.

Nerespectarea uneia dintre condițiile de acces prevăzute mai sus dă dreptul Organizatorului de a refuza accesul dvs. în cadrul Festivalului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.