Kiss Music News

Magic Sunsets, în imagini! Cele mai frumoase momente din cea de-a doua zi de KIMARO

Direcția 5, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana, Ștefan Bănică ne-au oferit în seara apusului spectaculos un show memorabil.

Kiss FM, Magic FM și Rock FM au adus la malul mării – KIMARO, cel mai mai mare festival de muzică românească! Evenimentul a debutat pe 12 august cu o seară Electro Symphonic, iar vineri a continuat cu Magic Sunsets, o seară dedicată marilor artiști ai muzicii românești!

Magic Sunsets a fost cea de-a doua seară a festivalului, prezentată de Liana Stanciu, iar pe scena din Portul Constanţa au urcat Direcția 5, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana, Ștefan Bănică. În deschidere au cântat trupele New Generation, o creaţie a şcolii de muzică Voltaj Academy şi Tiny Tigers, un grup dinamic, plin de energie, care a devenit cunoscut după ce a participat la un show de talente.

Aşa cum ne-au obişnuit, Direcția 5, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana, Ștefan Bănică ne-au oferit în seara apusului spectaculos un show memorabil, publicul cântând alături de ei şi dansând pe melodii mai vechi sau mai noi. “Am nevoie de tine” ne-a şoptit Direcţia 5, Loredana nu a fost prea mult “O fată singură-n noapte” pentru că a făcut o adevărată petrecere la Constanţa, Horia Brenciu ne-a amintit că “Septembrie, luni” e atât de aproape, iar Ştefan Bănică ne-a rugat “Găseşte-mi loc în inima ta”.  

Dacă nu ai fost la Magic Sunsets, te invităm să urmărești mai jos o galerie foto minunată cu cele mai frumoase momente!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.