Kiss Music News

Pe 15 august, KIMARO se încheie cu o seară rock, alături de Cargo, Compact, Phoenix, Trooper și VAMA

În seara aceasta vei avea ocazia de a-i asculta la KIMARO pe cei mai tari artiști rock.

Kiss FM, Magic FM și Rock FM prezintă KIMARO, cel mai mare festival al muzicii românești. Ți-am pregătit patru seri de neuitat, alături de artiștii tăi preferați, în Constanța. Festivalul se încheie astăzi, cu Rock Nights, așa că te așteptăm și pe tine să dăm împreună restart distracției, și să dansăm sub cerul liber, pe litoralul românesc. Vino alături de prieteni și de cei dragi, pentru că intrarea este liberă!

În seara aceasta vei avea ocazia de a-i asculta la KIMARO pe cei mai tari artiști rock – Cargo, Compact, Phoenix, Trooper și VAMA. Însă, până la începerea show-ului, te invităm să asculți mai jos o parte dintre cele mai frumoase piese ale acestor artiști consacrați!

Cargo 

Cargo are o istorie care a continuat pe parcursul a 3 decenii, timp în care a lansat 10 albume, a avut nenumărate apariții pe compilații și a câștigat numeroase premii.

În acest an, Adi Barar, fondatorul și chitaristul Cargo, ne-a părăsit, după ce a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2 la sfârşitul lunii februarie. Cargo l-a prezentat pe noul său component, chitaristul David Cristian, la festivalul ”Mentor Rock Gathering- In memoriam Adi Bărar”. David Cristian este singurul elev al lui Adi Bărar.

Compact

Compact este una dintre cele mai longevive trupe rock de la noi. De-a lungul celor peste 40 de ani de existență, trupa a trecut prin multe transformări, prin multe schimbări de componență, prin momente dramatice, dar a știut să pună actul artistic pe primul plan.

Concertul va reprezenta o trecere în revistă a succeselor cu care trupa v-a obișnuit deja, prilej de a va aduce aminte de vacanțele de la Costinești, de baladele și piesele ritmate prezente în orice concert al formației, de mesajele pozitive transmise prin ele, atât de necesare în vremurile pe care le traversăm și, desigur, de timbrul vocal inconfundabil al celui ce se confundă cu istoria COMPACT.

Phoenix 

 

Formația, care la începutul anilor '60 s-a numit Sfinții, avea să devină sub numele de Phoenix, una dintre cele mai importante și influente pe care le-a dat muzica din România.

Fiecare concert Phoenix este o experiență memorabilă, iar în seara de 15 august, la KIMARO, cu siguranță nu va fi altfel. Repetă versurile melodiilor și vino să le cânți alături de Nicu Covaci & co.

Trooper

În cei 25 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 700.000 de oameni, în peste 850 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Deep Purple, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP.

Obtin titlurile de „cea mai buna formatie de rock”, „cel mai bun album”, „cea mai buna lansare”, „cel mai bun concert aniversar” (in clasamentele de rock ale anului 200 si „cea mai buna trupa” a anului 2010 in topul metalhead.ro

Componenta actuala a formatiei: Alin „Coiot” Dinca (voce), Aurelian „Balaurul” Dinca (chitara), Cristian Oftez (chitara), Laurentiu Popa (chitara), Ionut „Oscar” Radulescu (bass),Ionut „John” Covalciuc (baterie).

VAMA

Vama, una dintre cele mai iubite si inovatoare trupe de la noi, a concertat acum doi ani la Constanta pe scena ONE! Festival, unde a umplut Piata Ovidiu. De data asta Portul Constanta va fi neincapator pentru grupul are fani in toate orasele care ii urmeaza la fiecare concert.

Accesul la festivalul KIMARO

Accesul publicului în cadrul evenimentului este gratuit și se face exclusiv pe baza unui cod pe care îl poți genera aici. Pentru generarea acestuia, Organizatorul nu va colecta și nu va prelucra date cu caracter personal.

Pentru accesul în cadrul Festivalului este obligatorie prezentarea unuia din următoarele documente în format tipărit sau electronic:

Dovada privind vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare);

Rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen negativ (nu mai vechi de 24 de ore);

Dovada trecerii prin boală, respectiv că persoana se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2

Adulții prezenți la festival au nevoie de cod de acces și prezentarea unuia din documentele menționate anterior. Forma tipărită sau electronică a documentelor este obligatorie, codul generat poate fi prezentat și în format electronic.

Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la eveniment și de la verificarea în Registrul național de vaccinare. Cei peste 5 ani vor purta mască.

În spațiul de desfășurare a evenimentului este obligatorie purtarea măștii de protecție dacă incidența locală cumulată la 14 zile a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 este mai mică sau egală cu 2/1.000 de locuitori.

Nu este permis accesul în spațiul în care se derulează evenimentul cu: obiecte contondente, obiecte ascuțite, băuturi, mâncare, substanțe interzise.

Nerespectarea uneia dintre condițiile de acces prevăzute mai sus dă dreptul Organizatorului de a refuza accesul dvs. în cadrul Festivalului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.