Kiss Music News

Kiss Energy la KIMARO = pasiune, emoție și ritmuri hip hop. O seară de neuitat în Constanța!

În cea de-a treia zi de festival, la Kiss Energy, publicul a vibrat pe ritmurile celor mai tari artiști ai momentului.

Kiss FM, Magic FM și Rock FM își dau mâna și prezintă evenimentul KIMARO 2022 - Sărbătoarea muzicii românești. Află tot ce trebuie să știi despre ediția din 2022

Kiss FM, Magic FM și Rock FM au adus la malul mării – KIMARO, cel mai mai mare festival de muzică românească! Evenimentul a debutat pe 12 august cu o seară Electro Symphonic, vineri ne-am bucurat de Magic Sunsets, iar sâmbătă distracția a continuat cu Kiss Energy.

În cea de-a treia zi de festival, la Kiss Energy, publicul a vibrat pe ritmurile celor mai tari artiști ai momentului. Ne-am simțit ca „Acasă”, pe muzica lui Smiley, Connect-R ne-a adus aminte că vara nu se doarme niciodată, iar Antonia a încins atmosfera cu ritmuri latino. Carla’s Dreams ne-a intrat „pe sub piele” cu cele mai romantice versuri, iar la final cei de la B.U.G Mafia ne-au răscolit amintirile!

Seara Kiss Energy a fost deschisă de Yuka și de Emilian, unul dintre cei mai tineri și romantici artiști din gașca HaHaHa Production.

Show-ul a fost continuat de Smiley, care a adus culoare, energie și fericire pe chipurile celor din public. Artistul ne-a purtat într-o călătorie în timp, și ne-a încântat cu toate hiturile sale. De la piese vechi precum „Cai verzi pe pereți” și „În lipsa mea”, până la cel mai recent single - „Noi doi și noaptea” - cam așa a sunat maratonul de hituri de la KIMARO.

„Nu am cântat niciodată așa devreme, dar parcă sunteți mai energici când soarele e încă pe cer! Hai să dăm drumul la CHEF!”, a spus Smiley, care a dat tonul distracției la KIMARO.

Și dacă tot au colaborat de curând, Smiley și Connect-R s-au gândit să ne cânte despre „Rita” și pe scena festivalului KIMARO. Duetul celor doi artiști a fost senzația serii, iar fanii s-au bucurat nespus să îi vadă pe aceștia cântând împreună live.

Connect-R ne-a adus aminte încă o dată că vara este sezonul său preferat și a încântat publicul cu celebrul hit „Vara nu dorm”. Iar cei care au urmărit show-ul de acasă, au declarat că aceasta va rămâne mereu „piesa verii”. Fie că suntem în 2012, sau în 2021!

Ce poate fi mai HOT decât vara? Poate… Antonia și show-ul ei de la KIMARO! Artista a făcut senzație pe scena festivalului, cu piesele „Marabou”, „Iubirea mea”, „Matame” și „Dinero”, pe care fanii le-au fredonat la unison.

Smiley a adus culoare la KIMARO, Connect-R a venit cu energia, iar Antonia cu pasiunea. Iar ecuația a fost continuată de Carla's Dreams, care a adus elementul surpriză – emoția! Piesele lor au încălzit inimile publicului, au adus reverie și sensibilitate. „Te rog”, „Imperfect”, „Sub pielea mea”, „Acele” și „N-aud” – toate aceste povești de dragoste în versuri au răsunat în port, odată cu valurile care au sărutat malul mării. 

Cea de-a treia seară a festivalului KIMARO s-a încheiat pe ritmuri hip hop, alături de B.U.G. Mafia. Tataee, Uzzi și Caddy ne-au adus aminte cum se petrece în Pantelimon, doar că de data aceasta, petrecerea s-a mutat la Constanța. „Străzile din București”, „8 zile din 7”, „Să sune trompetele” și multe alte hituri au fost pe buzele fanilor care s-au aflat la KIMARO.

Dacă o să fii la mare weekend-ul acesta, Kiss FM, Magic FM și Rock FM te invită la KIMARO!  Cei mai cunoscuți artiști din România vor fi prezenți în Portul Constanța. Show-uri live și muzică pentru toate gusturile. Vino să te distrezi alături de noi, la cel mai mare festival dedicat muzicii românești. KIMARO Festival, one stage, one soul for all!

Festivalul se va încheia cu Rock Nights, duminică, iar pe scena KIMARO vor urca VAMA, Trooper, Cargo, Compact și Phoenix. Așa că see you there!

KIMARO este un eveniment al Primăriei MUNICIPIULUI CONSTANȚA, prezentat de Kiss FM, Magic FM și Rock FM. Parteneri: Lenovo Legion, Siropurile Laurul, Exclusiv Auto, DerTour, The Iconic Estate. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.