Kiss Music News

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primele imagini de la nunta de poveste. Ce rochie a ales artista?

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au sărbătorit împreună cu familia si prietenii apropiați cea mai importantă zi din viața lor.

Iată că a sosit și ziua cea mare! Sâmbătă, pe 14 august, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au spus „Da!” din toată inima și au devenit soț și soție. Tineri, frumoși și îndrăgostiți, cei doi artiști au sărbătorit împreună cu familia și prietenii, iar romantismul a fost cuvântul de ordine.

Așa cum a promis, Cleopatra a fost o mireasă simplă, relaxată și foarte frumoasă, iar Edward, un mire emoționat. Artista, în vârstă de 18 ani, a ales o rochie furou, lungă până în pământ, cu bretele subțiri și spatele gol, care a lăsat-o să se miște în voie pe ringul de dans. Iar Edward, a completat-o perfect, purtând un costum clasic și elegant, care i-a venit ca turnat.

Nici nașii spirituali ai celor doi tineri nu sunt străini de showbiz. Este vorba despre comediantul Dan Badea și soția acestuia, Mădălina.

Dansul mirilor, pe piesa lui Calum Scott

Pentru dansul mirilor, tinerii însurăței au ales o melodie extrem de romantică, „You are the reason”, a lui Calum Scott. Ei au fost tandri unul cu celălalt și parcă pluteau pe ringul de dans, iar cei din jur i-au filmat cu lacrimi în ochi.

Dar atmosfera s-a animat repede și invitații li s-au alăturat și au dansat până dimineață. Iar martor stau imaginile surprinse!

Pavel Stratan, un socru mic emoționat la maxim

S-a dansat mult, dar s-a și plans la fel de mult! Poate unul dintre cele mai emoționate momente ale serii a fost recitalul susținut de Pavel Stratan. Socrul mic i-a cântat câteva piese fiicei sale și apoi, cei doi au cântat împreună, spre bucuria nuntașilor.

Tortul, mare cât inima ta

Tortul mirilor s-a încadrat și el perfect în nunta de poveste. Inivtații au rămas cu gura căscată când au văzut desertul delicious în forma unei inimi imense și înainte de a trece la degustat, l-au imortalizat și l-au postat pe Instagram. Așa că seara s-a încheiat în aceeași atmosferă plăcută și relaxată în care a început.

FOTO/VIDEO: click.ro, Cleoptara Stratan Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.