Cool Stuff

Cabral și soția sa au dezvăluit, în sfârșit, sexul bebelușului: „Andreea Ibacka mi-a dat de m-a julit”

Andreea Ibacka l-a prins pe Cabral și i-a dezvăluit sexul bebelușului. Și cu această ocazie, am aflat și noi!

După încercări repetate, fără succes, Andreea Ibacka a reușit, în sfârșit, să-l păcălească pe Cabral și să-i dezvăluie sexul bebelușului. Și, cu această ocazie, am aflat și noi că cei doi așteaptă....un băiețel!

Actrița a postat pe contul ei de Instagram încercările de a-i spune soțului ei, dar reacția lui Cabral a fost mereu aceeași. El a refuzat categoric și a spus că nu-și dorește să stie nimic până la naștere, iar întreaga poveste a stârnit amuzamentul fanilor.

De data aceasta, prezentatorul TV nu a mai scăpat! Actrița l-a urmărit până în baie și l-a prins în cadă, așa că nu a mai avut cum să fugă. Pentru marele anunț, ea a folosit un tub cu confetti albastru pe care l-a răspândit în întreaga încăpere. Așadar, Cabral va fi, pentru prima dată, tată de băiat.

Viitorul tătic a postat, și el, filmulețul în care află sexul copilului pe rețelele sale de socializare. „N-am avut încotro, Andreea Ibacka mi-a dat de m-a julit. S-a dat cu confetti… de o anume culoare. Nu fiți spoileri, lăsați uaminii să fie și ei surprinși!”, a scris acesta.

Cabral și Andreea Ibacka mai au împreună o fetiță în vârstă de 3 ani, pe nume Namiko. Iar prezentatorul mai are o fiică adolescentă, Inoke, în vârstă de 18 ani, din relația sa cu Luana Mitran, fosta sa parteneră de viață.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.