Kiss Music News

Jennifer Lopez nu vrea să mai audă de Alex Rodriguez. Diva i-a transmis un nou mesaj subtil!

Jennifer Lopez nu mai reușește să scape de Alex Rodriguez.

Oricât de mult și-ar dori Alex Rodriguez să-i fie aproape fostei sale logodnice, Jennifer Lopez încearcă sa-l uite de tot, ca și cum nici ar fi existat în viața ei. De ziua divei, Alex Rodriguez i-a călcat pe urme și a mers prin toate locurile prin care aceasta și-a făcut apariția şi mai mult, a închiriat o casă de vacanţă la câţiva metri distanţă de cea a lui J Lo.

Și acum, probabil sătulă de toate acestea, Jennifer i-a mai transmis un mesaj subtil – a sters toate imaginile în care apăreau împreună, de pe Instagram. Artista a renunțat inclusiv la pozele de la învestirea preşedintelui Joe Biden, unde a  fost invitată să cânte. Totuşi, au rămas fotografiile şi filmuleţele în care este doar ea.

Mai mult, aceasta nu doar că a șters tot ce îl mai lega de el, ci i-a dat şi unfollow, ca să fie sigură că nu îl mai vede în lista de noutăţi.

Totuși, potrivit Us Weekly, aceasta a mai lăsat câteva dovezi ale relației lor, care a durat patru ani. Vedeta nu a șters nicio fotografie sau videoclip în care fostul logodnic apare alături de copiii ei.

Perechea s-a despărţit oficial în aprilie 2021, iar de atunci, s-au întâmplat foarte multe. Cântăreaţa în vârstă de 52 de ani trăieşte acum o iubire ca în filme, cu fostul iubit Ben Affleck, lucru care pare de neînțeles pentru Alex Rodriguez.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.