Kiss Music News

Jessie J nu vrea să mai facă muzică, până când nu se va vindeca de „boala misterioasă” de care suferă

Jessie J a dezvăluit că nu plănuiește să mai lanseze muzică nouă, până când nu va găsi un tratament pentru „boala misterioasă” de care suferă.

Jessie J a dezvăluit că nu plănuiește să mai lanseze muzică nouă, până când nu va găsi un tratament pentru „boala misterioasă” de care suferă. Cântăreața a fost diagnosticată în decembrie, cu sindromnul Meniere, care îi afectează auzul. Ulterior, Jessie J a dezvăluit că a început să aibă probleme și cu gâtul, fiindu-i din ce în ce mai greu să cânte.

Cântăreața plănuia să își lanseze noul album anul acesta, dar într-un Q&A de pe Instagram, a dezvăluit că va amâna acest plan, până când se va vindeca.

Când vă puteți aștepta la un nou album? Când voi fi mai bine, și sincer nu știu când se va întâmpla asta”, a spus Jessie J.

Artista a dezvăluit că a făcut un RMN, pentru a descoperi exact care este cauza problemelor sale de sănătate:

Am crezut că va fi ușor să fac un RMN, pentru că nu mai făcusem unul de câțiva ani”, a spus Jessie J. „Dar nu… încă este oribil. Chiar este horror”, a continuat artista.

Jessie J a declarat că în acest moment corzile sale vocale sunt sănătoase, însă, a fost nevoită să facă mai multe teste, pentru a descoperi care este cauza care i-a provocat dureri grave. Cântăreața a povestit că a fost la alergologi, endocrinologi, și chiar a făcut o analiză pentru măduvă.

Jessie J a dezvăluit pe Instagram că are zile în care durerile o împiedică de tot să cânte: „De șase luni mă confrunt cu asta și nu cred că a trecut o zi fără să nu simt o durere puternică în gât. Unele zile sunt mai bune decât altele…”.

Ultima piesă lansată de Jessie J a fost „I Want Love”, care ar fi trebuit să fie inclusă pe noul său album. Dacă nu ai apucat să o asculți, știi cum se zice, it is never too late to hit PLAY!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.