Kiss Music News

Dua Lipa, într-un costum de baie minuscul. Iată imaginile HOT cu artista!

Dua Lipa s-a bucurat de razele de soare din Ibiza alături de iubitul ei, Anwar Hadid.

Dua Lipa s-a bucurat de razele de soare din Ibiza alături de iubitul ei, Anwar Hadid. Cei doi au plecat în vacanță, cu un private jet, iar Dua a publicat instant și câteva fotografii hot din concediul lor.

În imaginile publicate, Dua Lipa apare purtând un costum de baie minuscul, care îi pune în valoare bronzul sexy. Cântăreața a accesorizat costumul de baie tricotat, cu o pereche de ochelari de soare roz și cu niște cercei mari, în formă de stea.

Deși se afla în vacanță cu Anwar, acesta nu a apărut în nicio fotografie, însă, vedetele de pe Instagram au fost prietenele cântăreței, care s-au pozat alături de aceasta, în ipostaze hot, pe marginea piscinei.

Într-un interviu recent acordat revistei Rolling Stone, Dua a vorbit deschis despre relația sa cu Anwar Hadid, dezvăluind: „Mă simt foarte bine în această relație, mult mai bine decât în altele”.

De asemenea, cântăreața a povestit că își dorește să aibă o relație cât mai privată, însă, postează adesea fotografii alături de Anwar, însă doar pe cele pe care le consideră potrivite: „Avem o mulțime de amintiri împreună, iar dacă vrem să vă arătăm ceva împreună, atunci vrem să fie fun”, a spus Dua Lipa.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.